2777
2789
عنوان

چون رنگ موهای پارتنرم جو گندمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 37 پست
دقیقا موافقم میدونی رنگ موهاش شاید اولویت پنجم من بود من اول اخلاق و تفاهم برام مهم بود ک خداروشکر د ...

من داداشم حدود پنجاه سالشه هزار تا موی سفید هم تو سرش نیست یا پسرخاله هام چون ژن مادرم اینا سفید نداره خودمم حدود چهل هستم اصلا به چشم نمیاد سفیدام 

ولی بابام اینا از 20 سالگی شروع میشه مثلا پسرعموم پسرعمم اینا همه سی سالگی سفید بوده موهاشون 

دقیقا منم همسرم موهاش جوگندمیه و این جذاب ترش کرده اصلا نظر دیگران برات مهم نباشه الانم خیلی ها گفتن ...

والاه بنظرم ادم دلش پیش هر کی خوش باشه حلع 

از ۲۵ سالگی موهاش جو گندمی شده طی فرایند طبیعی به جز موهاش قیافش به ۲۵ ساله ها میخوره 

ریشاش کامل سیاهه و چشاش قهوه ای 

چون سفید هم هست مو های جو گندمیش بهش میاد 

عشقتون مانا💙

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم حدود پنجاه سالشه هزار تا موی سفید هم تو سرش نیست یا پسرخاله هام چون ژن مادرم اینا سفید ندا ...

دقیقا موهای اینم اینطوریه 

مثلا پدرش کل موهاش تو ۲۵ بی دلیل ریخته و کچل شده 

من ژنتیک بنده خدا رو نمیتونم عوض کنم 

ولی میخواستم در کل بدونم جو گندمی بودن مگه بده 

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

قربونت عزیزم 💞✨ همچنین 💓🌸

فدات💙

به حرف ادما اهمیت نده تو زندگیت بدون یه مشت ادم حسودن که فریاد میزنن حسادتشونو وگرنه برات ارزوی خوشب ...

درسته ممنونم از حرفات🥹💖

ولی من راضیم فقط میخوام بدونم مو جو گندمی بودن مگه چشه

مو‌جو‌ گندمی چیزی نیس ولی هرچی برید جلو تفاوت سنیتون تابلو تر میشه و مردم حرف زیاد میزنن وتمسخر میگنن

اکه راضی هستی بیخیال این حرفا باش هرچی میگن بگن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵