2777
2789
عنوان

دختراا همه بیاین صادقانه بگید مجردا که می‌خوان ازدواج کنن حتی متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 155 پست
خب منم میتونم یسوال از شما بپرسم شما قبول میکنین بعدا حق طلاق و بقیه حق هارو به زنه بدید اونم مهریه ...

بهتره مهریه باشه و قصد رفتن نباشه اصلا حق رفتن در صورت شروطی می‌تونه واقعا خوب باشه.چرا که خانومی که میاد توی خونه برده که نیست حق رفتن باید داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکه نمیخام

ماشین یا ۳ دنگ خونه بنامم کنه و حق طلاق بهم بده همین

عروسی هم پول نداشت نگیره ماه عسل هم یه هفته بریم شمال کافیه 

یا حسین،  خدایا شکرت،  شکرت نعمت نعمتت افزون کند

منطق من اینه من بهش بابت شروع زندگی چیزی بدهکار نیستم اونم چیزی به من بدهکار نیست اون نباید از من تو ...

خوبه اینم البته نه بدون هیچی هیچی هم مهریه هم حمایت مالی 

بهتره مهریه باشه و قصد رفتن نباشه اصلا حق رفتن در صورت شروطی می‌تونه واقعا خوب باشه.چرا که خانومی که ...

الان چه ربطی داره خب مهریه هم میتونیم بگیم خرید و فروشه یعنی آقایون راضین مهریه رو بدن ولی خانومه نتونه طلاق بگیره؟

میخاد ۱۳ سال بزرگتر بگیره با یه سکه بعد دوسال عشق و حال کنه بعد تو اولین دعوا بگه تو پیری اینم یه سک ...

خب این حرف شما میشه برده داری که از انسانیت دور هست و چرا باید شخصی همچین کاری کنه.

ابزار جنسی من محسوب نمیشن که طرف مقابل چه بزرگتر و چه کوچکتر.

اولویت زندگی مشترک علاقه و همراهی کردن هست به شکل متقابل.

دید شما از عشق و حال فرق می‌کنه با دید من.

وقتی کوچکتر باشه و هیچ درکی نداشته باشه از زندگی ولی بزرگتر باشه و واقعا همراه باشه چرا باید این سوال پیش بیاد