2777
2789
عنوان

الان که نی نی سایتی ایا حالت خوبه یااز ناراحتی اومدیو داری میچرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 227 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتم دلم میخواد یه شغل و کسب و کار خودمو راه بندازم تا منتظر پول دولت نباشم ولی نمیدونم چی یاد بگ ...

ادمینی پیج 

نسخه پیچی داروخونه 

آنلاین شاپ لوازم آرایشی بهداشتی

اشک شو،اما نه تو غم.

خیلی خیلی دلم گرفتهولی منم و خدای مهربونمنمیدونم چه حکمتیه ک دعاهام نمیگیره

عزیزمم

از صمیم وجود از خدا میخام هر مشکل هر گرفتاری هراون چیزی که دلتو غمزده کرده خدا ایشالا اگه خیره صلاحته بهت بده و حالتو عمیقا خوبکنه

قربونت برم 🤍

خدانکنه عزیزم🙂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

ناراحتم دلم میخواد یه شغل و کسب و کار خودمو راه بندازم تا منتظر پول دولت نباشم ولی نمیدونم چی یاد بگ ...

عزیزمم یکم تحقیق کن بگرد بچرخ بسنج از خدابخاه ایشالا منم برات دعا میکنم برسی به موفقترین روزها😘😘

حقیقتا خیلی خوشحالم بعد ۳۴ روز خونریزی مداوم الان دو روز میشه قطع شده ،،، احساس میکنم زندگی بهم دادن ...

میشه بپرسم علت خونریزی تون چی بود منم الان چند ماهه فقط لکه بینی دارم چندتا هم دکتر رفتم فقط الکی دارو میدن ولی خوب نمیشم

حقیقتا خیلی خوشحالم بعد ۳۴ روز خونریزی مداوم الان دو روز میشه قطع شده ،،، احساس میکنم زندگی بهم دادن ...

وآقا خداروهزار مرتبه شکر میکنم که امشب این خوب شدنتو نصیبم کرد

الهیی خدا تن سلامت بهتون بده بازم صدمرتبه شکر🫠😘😘

خیلی خستم ولی خوابم نمی بره.پریود هم هستم.بیحالم کلانمی دونم چرا گوشی رو‌ول نمی کنم

عزیزمم

الان خوبی کامل

حالا یکم دیگه بمون بعد گوشیتو دیگه خاموش کن و قشنگ و راحت بخابو استراحت کن😘