2777
2789
عنوان

الان که نی نی سایتی ایا حالت خوبه یااز ناراحتی اومدیو داری میچرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 228 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتم 

دلم میخواد یه شغل و کسب و کار خودمو راه بندازم تا منتظر پول دولت نباشم ولی نمیدونم چی یاد بگیرم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

خیلی وقته با خدا حرف نزدم یعنی میزنما هرروز حتی الان داشتم میگفتم من الان بمیرم راضیم مهم نیست زندگی ...

عزیزم میفهمم فشار روته الان

احساس میکنم یکم که بگذره آرومتر میشی خودت

حتما عزیزم نمازتم بخون خیلی حالتم عوض میشه ایشالا

ایشالا که برات بهترینا رقم بخوره و من با خوندن موفقیت حال خوبت ذوق کنم برات🫠😍😘

حقیقتا خیلی خوشحالم بعد ۳۴ روز خونریزی مداوم الان دو روز میشه قطع شده ،،، احساس میکنم زندگی بهم دادن 

۳۴ روز به معنای واقعی از درد مردم و زنده شدم

امشب قرار بدون درد بخوابم

ناراحتی چون بهم تهمت دزدی شد😭😭😭🥺🤧

عزیزم چقدر بد و غیرعادلانه...

براتون چند تا صلوات فرستادم انشالله گره از کارتون باز بشه و تهمت زننده ها رسوا بشن.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)