2777
2789
عنوان

ارزش داره به خاطرش خودمو بکشم اگه جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم انسانی بود رتبم تقریبا دویست و خورده ای میشد

آفرینننن شمایی ک این رتبه عالیو آوردی بازم میتونی بیاری چون ثابت شده هوششو داری پس  جای فکر ب خودکشی مجدد تلاش کن موفقیتتو ببینم!

متاسفانه امسال این قانون رو دوباره برگردوندن 😭

نه  ۲ آبان امسال نوشته بود معاون حقوقی رییس جمهور گفته  با اعتراض بچه ها گفتیم کسایی که کنکور قبول شدن بتونن بعد انصراف مجدد کنکور شرکت کنن خودت برو بخون خبرشو

نه ۲ آبان امسال نوشته بود معاون حقوقی رییس جمهور گفته با اعتراض بچه ها گفتیم کسایی که کنکور قبول ش ...

وای ببخشید  برای ۲ آبان پارسال بوده ... ولی یچیزی بگم ... الان شما چه رشته ای میخواستین تو فرهنگیان بخونید

آره الهیات فرهنگیان قبول شدم

خب دختر خوووببب من فکر کردم الهیات دانشگاه غیر فرهنگیان آوردی بابااا اینم عالیهههه علاقه پیدا میکنی بیمه ای حقوق میگیریی دیگه چرا خودکشییی😐😐😐😐😅