2777
2789
عنوان

ارزش داره به خاطرش خودمو بکشم اگه جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 61 پست

چه راحت حرف از خودکشی میزنی!

مگه به خدا و بهشت و جهنم اعتقاد نداری؟؟؟

خوب خیلیا کنکور اونجوری که میخواستن نشده عاقلانه نیست این طرز تفکر ، 

اصلا مطمنی فقط بخاطر کنکور هست و مشکل دیگه ای نیست؟

خب دلیل داره حکمت داره همه‌چیز که به خواسته ما پیش نمیره، شاید این اتفاق برات خیر باشه 

یکم آستانه تحملت رو بالا ببر اینجوری پیش بری الآنم خودتو نکشی با مشکلات زندگی و  آینده به مشکل میخوری داغون میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم عربیمون رشته اش تجربی بود و خیلی درسخون... خیلی خیلی.. سر کنکور یکی دو تا سوال رو عوضکی وارد کرد و وقتی اخرای دفترچه بود متوجه شد شماره سوال و پاسخنامه با هم نمیخونن...اما وقت نداشت اشتباهش رو درست کنه... میگفت میتونستم پزشکی بیارم اما نشد و فرهنگیان عربی اوردم :) میگفت بعدها که بهش فکر کردم با خودم گفتم شاید مصلحتی در اینکار بوده

که واقعا هم بود، کلی دانش اموز تربیت کرد که خیلیاشون کنکور موفق شدن🥺

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

با کمال احترام ب تمام درس خونا ولی ی تنه ریدم ب درس ک بخواد جون ی ادمو بگیره

هه کجای کاری،بخواد بگیره؟

آمار خیلی بالاعه

اینکه کنکوریه هیچ ،میگیم فشار زندگی روشه

چرا بچه ۱۲ساله سکته میکنه بخاطر درس؟

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

عزیزم این نیز بگذرد الان دکترو مهندس ها هم خوشحال نیستن حال دلشون خوب نیست بخاطرزحماتی که کشیدن ولی الان به اون مقداری که زحمت کشیدن مزد نمیگیرن وجایگاه اجتماعی ندارن بخاطر حرف مردم به خاطر پست ومقام و پول آخرتت رو خراب نکن 

همه توی زندگیشون شکست خوردن و می‌خورن.. پس ارزش نداره سر این قضیه به زندگیت و اتفاقای قشنگی که پیش روته خاتمه بدی!!!

بشین دوباره درس بخون واسه کنکورت، ایشالا این سری موفق بشی 🫠💘

اگه رتبم بد بود اینطور نمیگفتم ولی دلم ازین میسوزه که رتبم عالی شد ولی انتخابم اشتباه شد به خدا چند ...

خب  میدونی چیه خوبیش اینه که یبار تونستی اون رتبه رو بیاری پس مجددم میتونی اون رتبه رو بیاری و اینبار آگاهیت کاملتره حتما قسمت خاصی پشت این اتفاق هست مجدد تلاش کن موفق میشی حتما☺

میدونین چه چیزا رو به چشم دیدم ولی صبر کردم چه حقارت ها که نکشیدم😭

همین الانم باز فرصت داری

یکی میگفت وقتی خدا دری رو از روی مصلحت به رومون میبنده، اینقدر به در بسته خیره میمونیم که اون در باز شده از طرف خدا رو نمیبینیم :)

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من مادرم ۲۰ ساله ام اس و تومور مغزی و دیابت داره سه سال پیش عمل کرد و تقریبا کلا فلج شده بود که با کلی ماساژ درمانی یکم حالش بهتر شد و ویلچری شد میدونین من چه کارایی کردم چند بار تشنج کردن مادرم جلو چشمم رو دیدم خودم بردمش حموم ببخشید اینو میگم ولی موقع دستشویی من دختر جوونش زیرش تمیز کردم ایزی لایف عوض کردم همه کارای خونه رو کردم و در عین حال همیشه هم شاگرد اول بودم و حتی به دوستام هم با مهربونی تو درساشون کمک میکردم و امید داشتم یه روز باعث افتخار مامان و بابام بشم و دستاشونو ببوسم ولی حس میکنم با این اتفاق هم اونا رو ناامید کردم هم خودم بدبخت شدم