2777
2789
عنوان

ارزش داره به خاطرش خودمو بکشم اگه جای من بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 61 پست
من رتبم عالی شد ولی انتحاب رشتم اشتباه شد برا این میگم

نامه بزن قبول میکنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم خیلیا هستن سال اول قبول نمیشن.. منم دخترخالم با اینکه خودشو از همه چیز محروم کرده بود و فقط درس میخوند چیزی که میخواست نیاورد ... ولی سال دوم دوباره تلاش کرد و الان دانشجو هست ... خودکشی فقط به این دنیا تموم نمیشه اون دنیا عذابه... حالا اعتقاد هم نداری یک درصد هم فکر کن راست باشه ارزشش رو داره که عذاب بکشی ؟ اون دنیا ؟ 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشته بود «و آنکس که ندانست برای کدامین غمش گریه کند،قهقهه زد»

زوده برا رفتنت عزیزم ما که مهمونیم ایراد گرفتن از خونه مهماندار به چی می ارزه؟رفتارش هم همینطور 

واقعا نمیارزه

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

اگه رتبم بد بود اینطور نمیگفتم ولی دلم ازین میسوزه که رتبم عالی شد ولی انتخابم اشتباه شد به خدا چند ...

نامه بزن قبول میکنن واقعا

برو دنبالش چون میگی رتبه ات عالیع

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برا فرهنگیان مشاوره میخواستم و رتبشو داشتم ولی به خاطر اشتباه تو انتخاب رشته الهیات شد

برو سنجش حضوری درخواست بده پیگیری کن، اگه اوایل قبولیت بود تاثیر بیشتری داشت، فرهنگیان رو نمی‌دونم ولی انتخاب رشته سراسری رو اگه اشتباه کنی قابل درست شدنه، زنگ بزن سنجش بپرس

عزیزم اصلا به خودکشی هیچوقت فکر نکن. مگه دنیا به آخر رسیده این چه حرفیه خدا اینهمه فرصت بهت داده  مگه کنکور چیه یه آزمونه یه چالشه مثل همه ی چالش‌های زندگی مگه هرکس کنکور قبول شده همه زندگیش تضمین شدس آدمی میشناسم دانشگاه اصفهان قبول شد بهترین رتبه ترم دوم مشروط شد حالا نمیدونه چطور به خانوادش بگه و همش از استرس راهی بیمارستان شده چندبار بیخیال بابا زندگیت رو بکن خداروشکر کن بخاطر چیزای خیلی ساده که شاید آرزوی خیلیا باشه 

خدایا بغلم کن که سخت به بودنت محتاجم

میدونم سخته ولی من نظرم اینه هر چیزی که برامون پیش میاد قطعا صلاحمونه 

اصلا به خودکشی کلا فکر‌نکن 

اینا بازیچه ی دنیاست درست نیست برای یه بازیچه و اسباب بازی زندگی دنیوی و اخرویت رو بر باد بدی

برا فرهنگیان مشاوره میخواستم و رتبشو داشتم ولی به خاطر اشتباه تو انتخاب رشته الهیات شد

اشکال ندارد میتونی درستش کنی

ولی باید یه سال تو همین الهیات تحصیل کنی و معدلت هم الف باشه تو دانشگاه میتونی با کارنامه سبز سنجش اگه رتبه ات میخورد که بتونی قبول شی ، تغییرش بدی سال بعد بدون نیاز به کنکور دوباره

حالا باز با یه مشاور مشورت کن، من امسال دو تا از همکلاسی های دانشگاهم اینجوری تغییر رشته دادن

عاشق این دیالوگ از سریال جونگ میونگ ام:« پس شما میگید که افرادی با افکار من بدرد وارد شدن در قدرت نمیخورن و شکست میخوریم؟ من به شما ثابت میکنم که چطور با همین روش که بهش می خندین بدون شک پیروز میشم🧚‍♀️👸»