2777
2789
این که من واسه همه پدر و مادربودم از خودم و ایندم زدم براشون به خودم که رسید دیدم از ماه تو اسمونم ت ...

میفهمم نمیدونم شاید واسشون زیادی بودیم شاید لیاقت نداشتن...

ولی هرچی کشیدیم از مهربونی خودمون بود

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که من واسه همه پدر و مادربودم از خودم و ایندم زدم براشون به خودم که رسید دیدم از ماه تو اسمونم ت ...

چقد خفنی بوکس کار میکنییییی از چن سالگی؟ 

نویسنده هم هستی؟ اگه هستی دیگه از خفنم رد کردی واییی من خیلی خیلی به نویسنده ها نهایت احترام و ارزش رو میزارم 🤩🤌🏻

میفهمم نمیدونم شاید واسشون زیادی بودیم شاید لیاقت نداشتن...ولی هرچی کشیدیم از مهربونی خودمون بود

واسه ی ادم مهربون زیادی درد داشت این دنیا💔 ولی اونا خونوادم بودن پس باید خونواده میبودن چرا ولم کردن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

چقد خفنی بوکس کار میکنییییی از چن سالگی؟ نویسنده هم هستی؟ اگه هستی دیگه از خفنم رد کردی واییی من خیل ...

دیر شروع کردم حقیقتا 😂 

خیلی وقتم هس دس به قلم نبردم نه نوشتم نه کشیدم بخاطر افسردگیم 💔

فدات شمممممممم خودتم خیلی خفنی دختر مهربون پیشت بودم یه بغل حسااابی میکردم تو رو عسللللل🫂🫂🫂🥺

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂

دیر شروع کردم حقیقتا 😂 خیلی وقتم هس دس به قلم نبردم نه نوشتم نه کشیدم بخاطر افسردگیم 💔فدات شمممممم ...

مثلا چن سالگی؟ انگیزه میدی بم منم شاید شروع کردم

عزیزمممم چرااا🥺؟ میشه شروع کنی دوباره به نوشتن استعدادتو نزار خاموش بشه من میخوام بخونم اون نوشته های قشنگتوووو

قربونت بشم منم همینطور🤗🫂❤

عزیزم خب خوبه دیگ انقد ادم قابل اعتمادی هستی ک بهت میگن البته بدیش هم اینه کشی گوش شنوا واسه تو نیس ...

گاهی انقد از حد میگذره که زندگیمو مختل میکنه

اتفاقا امروز خیلی دلم میخواست براش تاپیک بزنم ولی منو تو سایت میشناسن نمیشه

خدایا مرسی        

مثلا چن سالگی؟ انگیزه میدی بم منم شاید شروع کردمعزیزمممم چرااا🥺؟ میشه شروع کنی دوباره به نوشتن استع ...

18 سالگی عزیزم دلم میخاد انگیزه بهت بدم ولی ورزش دیگه ای رو شروع کن بوکس برا خانوما تو ایران اینده ای نداره 💔 تازه چن ساله که قانونی شده فقط هیچ مربی درست و تیم درستی نیس ک ببرنت مسابقات انگار داشتی بازی بازی میکردی

امسال وقت ندارم باید دانشگاه قبول شم🙂 قبول که شدم شروع میکنم مهربون 🤗

18 سالگی عزیزم دلم میخاد انگیزه بهت بدم ولی ورزش دیگه ای رو شروع کن بوکس برا خانوما تو ایران اینده ا ...

تقریبا شبیه همیم 

منم میخوام کنکور بدم و تازه هجده شدم 

رزمی دوست دارم بوکس یکی از گزینه هام بود بیشتر نظرم رو دفاع شخصی بود ووشو هم پارسال رفتم خوشم نیومد 

18 سالگی عزیزم دلم میخاد انگیزه بهت بدم ولی ورزش دیگه ای رو شروع کن بوکس برا خانوما تو ایران اینده ا ...

کنکور چی میدی زیبا امیدوارم موفقیتتو ببینم🌚