2777
2789
عنوان

بیاید ترفند های خونگی که بلدیم و رو کنیم 🤩🎀🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 18613 بازدید | 610 پست
شما خودت استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی عزیزم؟شوره شدید کلافم کرده🥲

من استفاده نکردم ولی شنیدم خوبه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی هستی عزیزم؟ من پرژک قبلا استفاده می‌کردم موهامو خشک می‌کرد الان کلیر یا گلرنگ استفاده میکنم راض ...

آره واسه موهای من خوبه 

نمیدونم برات خوب باشه یا نه 

گورَسَن از دکتر می‌پرسن چه شامپویی خوبه ؟

شامپوهای بچه میگن خوبه 

مارک فیروز 

فک کنم فقط مصرفش زیاد باشه 

چون زیاد کف نمیکنه

من خودم که تا زیاد کف نکنه دلم راضی نمیشه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

تو مسواکتون هل و دم کنید در حد چند قطره بریزید به مرور دندوناتون سفید میشه نسبت به قبل

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

آره واسه موهای من خوبه نمیدونم برات خوب باشه یا نه گورَسَن از دکتر می‌پرسن چه شامپویی خوبه ؟شامپوهای ...

باید از دکتر بپرسم 

پرس و جو کنم 

اره دقیقا موهای منم بلند کف نکنه انگار نشستم

روغن آرگان

ممنونم

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

از آب زیاد استفاده کنید 

گرمتونه برید زیر آب 

پریودید کیسه آب گرم بزارید 

سردرد دارید آب بخورید 

احساس کلافگی میکنید دوش آب سرد بگیرید 

تمیزی میخوایید سمت آب برید 

در نهایت 

از کسی خوشتون نیومد توی آب غرقش کنید

انسان ها به میزان تهی بودن درونشان نمایش بیرونی بیشتری دارند.

منم اینججوری هستم اون روز داداشم می‌گفت چرا میری حموم خوب خودتو نمیشوری به قول معروف گربه شور می‌کنی ...

🫤🫤رومخه واقعا این تیرگیا

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ببخشید اطلاعاتم کمه 😞☹️

این چه حرفیه عزیزم 

سلامت باشی جیگر طلا😍

بله دقیقا همینطورهآدم از گشنگی نمیره خونه کسی .میره روحیش عوض بشه وقتی میزبان تحویل نگیره آدم ناراحت ...

ای جانم،چه خوب اینقدر خانوم و درست رفتار و کرداری😍😍

آفرین بهت

عقد هستی؟

آاااخ آااخ من تا ۵ ۶سال اول ازدواج عاشق مهمونی دادن و میزبانی بودم بیشتر هم دوستام(تایمی که همسرم اداره یا شیفت بود میومدن پیشم) کرونا که شد کلا صِفر شد بارداری و بچه داری و بعدش هم خیییلی خیلی بندرت و راستش دیگه اینجور عادت کردم و راضیم،من میزبانی رو دوست داشتم و تو خونه و زندگی خودم راحت بودم ولی دیگه محبت دائمیم برای یه عده عادی و توقع شده بود از دوستان که تقریبا همشون مجرد بودن و دوتایی هم که بعد از چندسال ازدواج کردن دیدم چقدر زرنگ و خسیسن که خبری از دورهمی های دو تا ده نفره ای که من میگرفتم نیست و بیشتر زده شدم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚