2777
2789
عنوان

بیاید ترفند های خونگی که بلدیم و رو کنیم 🤩🎀🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 19236 بازدید | 611 پست
دقیقا آدام فقط خودش باید کاری کنه که اونم به یه یادآوری احتیاجه❤️❤️ ساغول باجی

بله دقیقا همینطوره 

یاشا جیران⚘

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله دقیقا همینطوره یاشا جیران⚘

دورت بگردم که به حرفام گوش دادی و راهکار گفتی 

یه دونه ماچ بده 😗😍❤️😂

از این اموجی خیلی استفاده میکنم با

از این 😂 باید ترک کنمش

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم که به حرفام گوش دادی و راهکار گفتی یه دونه ماچ بده 😗😍❤️😂از این اموجی خیلی استفاده میکن ...

خدا نکنه زیبا جانم

وظیفه بود 

نه قشنگه و گوگولیه ترک نکن😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خانوما 

گرمای خونه ها 

اول صبح که بیدار شدین اول یه لیوان اب و خاکشیر بخورید بعد شستن دست و صورت لباس خوب بپوشید با توجه به شرایط تون یه روتین پوستی مناسب داشته باشین یه رژ قشنگ بزنید 

بزار دختر قشنگ وجودتون فعال بشه عطر یا اسپری بزنید 

بعد به کارهای خونه و روز مرگی ادامه بدید  

شما شایسته ی بهترین ها هستین 

ترکم عزیزم ترک اردبیل اگر با من باشید مرسی از محبتت 🤩🤩🤩🤩🤩

اصفهانیم،چقدر از هم دوریم، موفق باشین و همیشه سفره شادی توی خونتون پهن کنید ان شالله

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

مخلوط کردن نوشابه و مایع ظرفشویی برای پاک کردن چربی از هر سطحی من  بیشتر باهاش گاز رو تمیز میکنم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

اصفهانیم،چقدر از هم دوریم، موفق باشین و همیشه سفره شادی توی خونتون پهن کنید ان شالله

من در همین نزدیکی ها میام برای زندگی اون طرفا 

🤩🤩🤩🤩🤩🤩

ممنونم 

سلامت باشید