2777
2789
عنوان

بنظرتو حق با بابامه یا من

20 بازدید | 4 پست

کافیه تویه چیزی برخلاف میل بابام رفتار کنم بابام فورا میگه تا وقتی که مامان بابات ازت راضی نباشن مطمئن باش به هیچی نمیرسی 😐

اونم واس مسائل پوچ و بی ارزشااا

مثلا من حجاب برام قابل احترامه ولی دوس ندارم حجاب داشته باشم برا بیرون روسری و اینا نمیزارم 

گیر داده به روسری میگه باید روسری بزاری خب نوکرتم من اینجوری راحتم دوس دارم هر جور دلم خواس زندگی کنم 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا دلی باشه قشنگه دوست عزیز زوری هیچ فایده ای نداره

آره ولی  نسل قدیم دلی و اینجور چیزا رو نمیدونن فقط میگن باید این کار انجام بشه یا نشه . خب تو دوستات حجاب ندارن تو هم دوست داری مثل اونا باشی ولی شاید  بابات میدونه مریض تو جامعه زیاده میگه  نمیخوام چشم کسی دنبال دختر من  باشه 

آره ولی نسل قدیم دلی و اینجور چیزا رو نمیدونن فقط میگن باید این کار انجام بشه یا نشه . خب تو دوستات ...

نه بابا کاملا مطمئنم بابام ازین لحاظ نمیگه روسری داشته باش 

به خاطر اعتقاداتشه چون مذهبیه میگه دستور خداستو فلانو بهمان

میخواد منم به زور مذهبی بشم فک کنم😂🤦🏻‍♀️

نه بابا کاملا مطمئنم بابام ازین لحاظ نمیگه روسری داشته باش به خاطر اعتقاداتشه چون مذهبیه میگه دستور ...

نه حالا ببین منم مذهبی نیستما خب ولی چیزایی که تو جامعه میبینم سعی میکنم بگم دیگه دختر داداش خودم بچه تر بود یبار حجابشو تو بازار برداشت دیدم چقدر چشم بقیه دنبالشه بخاطر همین زود بهش گفتم اصلا ازینکارا نکن . چون وضع خرابه باباتم برا خوبی خودت میگه وگرنه کشی بدی بچه شو نمیخواد