2777
2789
عنوان

از عشق نافرجام جوونی بگیم

595 بازدید | 28 پست

من چند سال پیش از یکی خوشم میومددوست بودیم.چند سال باهم بودیم.اما نشد.جدا شدیم عقد کردم بر حسب اتفاق شد فامیل اونا.از اونم جدا شدم.الان ازدواج کردم صاحب بچم .اما باز خداروشکر که با همسرم ازدواج کردم خداییش یه تار موشو دنیا نمیدم.اما نمیدونم چرا باز بعضی وقتا یادش میافتم وپروفایلش چک میکنم.🤔🤔🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی یکیو دوست داشتم اما الان واقعا خدارو شکر میکنم ک نشد...همسرمو ب همه دنیا نمیدم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
من پسرا رو اوسکل می کردم ولی عاشق هیچکدوم نشدم    

منو میدیدی 😅😅😅داغون بودم دیروز اسکول میکردم امروز نمیشناختمش🤣🤣🤣بنده خداها نمیدونستن از کجا خوردن

منم تو ۱۳ سالگی با کسی دوست شدم

چن سال باهم بودیم

چ روزایی بود.... یادش بخیر

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

تو شهر ما تیزهوشان نبود

منم تو استانمون میرفتم

یه پسره هم گاهی باهام هم مسیر میشد

حسی نسبت بهش نداشتم

ولی گاهی چهرش یادم میاد

دلم می خواد باز ببینمش

شاید به خاطر وابستگی به اون دوران خوش دبیرستان

بنظرت اونم میاد پروفایلت را چک کنه؟

شمارمو عوض کردم .فقط من شماره اونو دارم.اون مدتی که عقد بودم افسرده شده بود میرفت پیش روانپزشک .ریش گذاشته بود این هوا اصلا نمیشناختمش.من خونوادمم ناراضی بودن خیلیییی

منو میدیدی 😅😅😅داغون بودم دیروز اسکول میکردم امروز نمیشناختمش🤣🤣🤣بنده خداها نمیدونستن از کجا خور ...

آفررررررین عین پسرا

اصغر و اکبر رو قاطی می کردم من حتی   خدا منو ببخشه 

مامانم بفهمه پوستمو می کنه   

همتون رو دوست دارم :)                          
من دوسش داشتم اونم دآره...ولی معلوم نیس چی بشه خانواده هاممکن نیس بزارن...دعاکنیدبرسم بهش

عزیزم انشالله برسی.نرسیدی هم به فال نیک بگیر.بخدا بعضی وقتا نمی دونیم صلاحمون چیه