2777
2789
عنوان

از عشق نافرجام جوونی بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 28 پست

بعد ازدواجم قرصی شد

یه بارم دوستاش بهم زنگ زدن که دارن از خوابگاه میبرنش بیمارستان،خود زنی کرده همه جاش خونی مالیه

کلی بعدش بهم پیام داد ...

ولی گذشته بود دیگه... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفررررررین عین پسرا اصغر و اکبر رو قاطی می کردم من حتی   خدا منو ببخشه  مامانم بفهمه پ ...

بنده خداها زودم عاشق میشدن تعجبم ازاین بود.سرهمین مزاحمتا باهاش آشنا شدم.بنده خدا الانم ممجرده

من یکی رو دوس داشتم و دوست بودیم با هم. خیلی خوب بودیم. یه عده عقده ای حسود لومون دادن. کاش انقدر هالو نبودم و میکوبیدم تو دهن تک تکشون. الان همشون ازدواج کردن و بچه دارن و دارن به ریش من میخندن. منم هر روز بدبختر تر و بی کس تر از دیروز  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
شمارمو عوض کردم .فقط من شماره اونو دارم.اون مدتی که عقد بودم افسرده شده بود میرفت پیش روانپزشک .ریش ...

بنظرم از امروز به کل شمارش را حذف کن با اینکه حفظ هستی یا نه و به این فکر کن که یکی بهترجای اون را گرفته و ازدواج کردی و هیچ حرف و نقلی پشتت نیست حالا طرف هنوزمجرده؟

بنده خداها زودم عاشق میشدن تعجبم ازاین بود.سرهمین مزاحمتا باهاش آشنا شدم.بنده خدا الانم ممجرده

آفرین زودم عاشق میشدن منم به ته ریش نداشتشون می خندیدم  

همتون رو دوست دارم :)                          

من و یه ابلهی دوست بودیم بعد با دعوا و بد بیراه کات کردیم هر دو دیکتاتور بودیم چون.اما من تا ۳سال بعدش نتوستم جدی با کسی باشم و اون رابطه خیلی واسم گرون تموم شد.بعدش با همسرم اشنا شدم و‌حمکت اون جدایی رو‌فهمیدم چون بعد ها شنیدم چقدر ادم بدنامی بوده و حتی زیراب منو هم پیش کسایی که میخواستن بعد اون جلو بیان میزده

من و یه ابلهی دوست بودیم بعد با دعوا و بد بیراه کات کردیم هر دو دیکتاتور بودیم چون.اما من تا ۳سال بع ...

چه نامردی هم بوده.خداروشکر که ازدواج خوبی داشتی

عزیزم انشالله برسی.نرسیدی هم به فال نیک بگیر.بخدا بعضی وقتا نمی دونیم صلاحمون چیه

آره عزیزم اما فکر اینکه آدم عشق پنج سالش نشه همسرش آدمو روانی میکنه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
من یکی رو دوس داشتم و دوست بودیم با هم. خیلی خوب بودیم. یه عده عقده ای حسود لومون دادن. کاش انقدر ها ...

انقد بدم میاد از اینا که راپورت میدن آخه به اونا چه.بدبخت حسودا

انقد بدم میاد از اینا که راپورت میدن آخه به اونا چه.بدبخت حسودا

الان که میگم یادش افتادم دارم آتیش میگیرم  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...