2777
2789
عنوان

بچه های دبیرستانی و کنکوری و پشت کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 178 پست
برای زیست؟؟ اره به ۵۰ رسیدن زیست خیلی راحته

نه همه دروس،البته میدونم ریاضی رسیدن به ۵۰ نمیشه تقریبا

ولی واسه بقیه دروس اگه دو منبع بزنم و ۳ مدل آزمون آزمایشی،میتونم به ۵۰ برسم؟ریاضی میشه به ۳۰ رسید؟

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام تا اخر اذر دوازدهم تموم کنم بعد تا بهمن سه پایه بعدم ازمون جامع 

نهایی هم شروعش از دی 

به نظرت برنامه اوکیه ؟ اگه نه ایرادش چیه 

اینم بگم که من پایم در حد یادگیری دوازده اوکیه 

از الان پرستاری دولتی میشه با پایه خیلی خیلی ضعیف یعنی صفررررالکی امیدواری ندین حقیقتو بگید

عزیزم ببخشید من جواب میدم صددرصد میشه چرا باید امیدواری الکی باشه چیز نشدنی نیست بهتر از اینها هم شدنیه اگه باور داشته باشی و واقعا در همون حد تلاشتو بیشتر کنی

من میخوام تا اخر اذر دوازدهم تموم کنم بعد تا بهمن سه پایه بعدم ازمون جامع نهایی هم شروعش از دی به نظ ...

به نظرم پایه و دوازدهم رو باهم پیش ببر 

نهایی هم از الان شروع کن

خانم دکتر آینده ؛)

اسی مدرسه خاصی بودی؟سال اخر مدرسه رفتی؟

من دوازدهمم و مشاور ندارم،،بنظرت مشاور خیلی تاثیر داره

من مدرسه نمیرم و اشتراک الماس خریدم،،تابستون خیلی خوب شروع کردم یعنی همون روزای اول تایم مطالعم از ۱۱ ساعت شروع شد تا هفته اول و دوم مهرم اوکی بودم بعدش اصلااا نابود شدمم از همه چی عقبم کم درس میخونم درسای دوازدهم عقبم یکم تخصصیا عمومیا هم هر کتاب فقط درس اولشو خوندم دلم میخواد بشینم گریه کنم نمیدونم چرا یهو اینجوری شد من لول خیلی خوب پیش رفتم 😭😭😭

تو رو خدا اگه چیزی میدونی بگو به خودم بیام 

و بنظرم عمومیا رو گند نمیزنم؟؟هنوز درسای اول از هر کتابو خوندم🥲🥲

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

گلم خودت چن تا منبع زدی و چه آزمون هایی؟چن تا آزمون جامع؟و رفع اشکال دوران جمع بندیت چطور بود؟

اگه وقت کردی جواب بده،انشالله هر چی از خدا میخای بهت بده❤😍

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

اسی مدرسه خاصی بودی؟سال اخر مدرسه رفتی؟من دوازدهمم و مشاور ندارم،،بنظرت مشاور خیلی تاثیر دارهمن مدرس ...

اشکالی نداره هنوز کلی وقت هست تا خرداد ماه میتونی خودتو برسونی ولی دیگه قرار نیست وقت تلف کنی فقط شروع کن به خوندن 

در مورد مشاور هم ببین مسیر کنکور تاریکه مشاور مثل یه چراغ میاد و روشنش میکنه حالا اگه میتونی تو مسیر تاریک راه بری پس مشاور نمیخوای

خانم دکتر آینده ؛)