2777
2789

خانوما من بعد ازدواج یکم پر شدم مخصوصا که الان دوماهه باردارم صورتم یکم ورم کرده انگاری (خانواده شوهرم هیچکی نمیدونه باردارم نگفتم فعلا)

بعد زن عمو شوهرم خیلی تیکه میندازن🤦🏻‍♀️همشون انتظار داشتن این شوهر تحفم دختر اون رو بگیره الان با من لجن🤦🏻‍♀️سری قبل دخترعموی عفریته و ترشیده(یه وقت توهین به نینی سایتی ها نشه داستان شه) بهم گفت خوب با پول پسرعموم عمل کردی عوض شدی🤦🏻‍♀️

درحالی که من دماغمو و دندونامو خونه بابام درست کرده بودم🤦🏻‍♀️

فقط یکم ژل زدم بعد عروسی

الانم دارم میرم تو این قوم مغول مطمئنا راجب پر شدنم تیکه میندازن چی جواب بدم 

نگید چیزی نگو که شما این جک جونور هارو نمی‌شناسید جواب ندی فکر میکنن ازشون میترسی یا زبون نداری😐🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلیپ دیدم در این باره

دختره گفت زندایی خوب خودت جوون موندی و تپل شدی داییم طفلی شده پوست استخون

زنداییه گفت اره هرچی داییت درمیاره،میده من خرج سر و وضعم کنم به داییت کوفت هم نمیدم

هرچی تو خونه هس خودم میخورم برا همینه اینجوری شدم عزیزم

دختره لال شد😃

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وقتی انقدر بی شعور و بی ادبن تو هم رک جوابشونو بده. بگو به هیچ ننه قمری مربوط نیست منم هیچ توضیحی به ...

اینا واقعا از گونه های ناشناخته روی کره زمین هستن خنده خنده و شوخی تیکه میندازن😐😐اصلا اینا نمیدونم چه موجوداتی هستن که گیر اینا افتادم من 

کاش میشد این شوهره تحفمو پس میدادم به اینا فقط فرار میکردم از این طایفه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه کلیپ دیدم در این بارهدختره گفت زندایی خوب خودت جوون موندی و تپل شدی داییم طفلی شده پوست استخونزند ...

اینو منو میگن دیگه راجب شوهرم نمیگن 

منم میتونم بگم آره دیگه شوهرم هرچی درمیاره من برمیدارم میخورم بخاطر اون تپل شدم 

فقط اینا یکم گیجن یه وقت فرق بین تیکه و جدی رو نفهمن گل به خودی نمیشه؟؟😂😂😂🤦🏻‍♀️

اینا واقعا از گونه های ناشناخته روی کره زمین هستن خنده خنده و شوخی تیکه میندازن😐😐اصلا اینا نمیدونم ...

باز اینا خوبه تو روت میگن. من چی بگم انقدر ترسو ان تو رو نمی گن میرن پشت سر میگن. بخدا اگر تو روم بگن میشورمشون پهنشون می کنم رو بند...یرو خدارو شکر کن تو روی خودت میگن حداقل تکلیفت معلومه. نه من که توروی منو شوهرم با من یجور رفتار می کنن بعد پیش شوهرم پشت سر من یه جور دیگه... تو تنهایی با خودم یه جورن، وقتی شوهرم پیشم نیست یجور دیگن... باور کن اینجوری راحت میتونی دم اشونو قیچی کنی. کار من سخته🤦🏻

باز اینا خوبه تو روت میگن. من چی بگم انقدر ترسو ان تو رو نمی گن میرن پشت سر میگن. بخدا اگر تو روم بگ ...

خب اینارو تو روم میگن هزار برابر پشتم میگن دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️شوهرم صد بار تو دو سال اومد خواستگاریم بابام راضی نمیشد  بعد پشتم گفتن دختره رضارو ول نکرد وگرنه رضا میخواست مریم دختر عموش  رو بگیره

اینو منو میگن دیگه راجب شوهرم نمیگن منم میتونم بگم آره دیگه شوهرم هرچی درمیاره من برمیدارم میخورم بخ ...

میخوان هر برداشتی کنن،مهم نیس

تو حرفتو بزن تا لال بشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری