وای دیگه خسته شدم الان سه ماهه یه دست لباس برای خودم نخریدم
درک میکنم با حقوق ۱۵ تومان که ماهی ده تومان قسط اجاره میشه پنج تومان میمونه نمیشه خرید الان لباس زیر ۲ تومان نیست میرم بخرم میبینم نمیشه یه تیکه هم بخرم بازم کم میارم الکی میگم خوشم نیومد
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دارم دست و پا میزنم خودم برم سرکار که اونم کار مناسب پیدا نمیشه
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
میدونستم اون موقع میگفتن بابا شوهرت بیمس کارمنده درامدش خوبه خونه داره ماشین داره باغ وزمین داشت چه بدونم همه چی یهو گرون میشه عروسی روخودش کرد همه چیو خودش خرید همه چیو فروخت خونه بزرگ گرفتیم بازم کم اوردیم
روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
درک میکنم با حقوق ۱۵ تومان که ماهی ده تومان قسط اجاره میشه پنج تومان میمونه نمیشه خرید الان لباس زیر ...
ماهم حدود ۱۵ گاها کمتر ۱۴-۱۳
شوهر منم کارمنده
ازین مبلغم ۷ تومنش قسطه
هوووف 🙃
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
خودمم معلمم اما حقوق منم همش بسته به قسط ووام تاخرخره پریم
بازم خوبه دوتا حقوق دارید
قسط چیو میدید؟
خب عزیزم اگه خونه و وسایل زندگی خریدید ارزششو داشته ایشالا تموم بشه یکم دستتون باز میشه
وام ازدواج نگرفتید برای وسایل ؟
چقدر منی منم عروسی خودمون گرفتیم جهاز نداشتم خودمون خریدیم پدرمون در اومده شوهرم کارمند هم نیست کاش بود حداقل وام چیزی میشد گرفت خودمم خانه دارنمیزاره برم سرکار 😐
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️