2777
2789
عنوان

باشوهر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 53 پست
اره چون منم این مشکلو داشتم ببین سعی کن یه بار شروع کننده توباشی وتوکاروجلو ببری ببین اون موقع هم ا ...

اره بازم همینم 

حتی خیلی از پوزیشن خارو اصلا اصلا نمیتونم 

فقط دوتا رو اوکیم 

البته من بدنمم خشکه انعطاف ندارم بخاطر اینم هست بهم فشار میاد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ازخودتونه

بله

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

اسی واقعا حقوقش ۱۵؟

شوهر منم البته سرهنگ ۳۲ اینا میگیره

بعید میدونم حقوق زیر ۲۰ داشته باشیم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اسی واقعا حقوقش ۱۵؟شوهر منم البته سرهنگ ۳۲ اینا میگیرهبعید میدونم حقوق زیر ۲۰ داشته باشیم

نه ۱۵ تومنه نیروی انتظامیه البته اصلش ۲۰ بخاطربیمه وودیعه مسکن میشع۱۵

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

اسی واقعا حقوقش ۱۵؟شوهر منم البته سرهنگ ۳۲ اینا میگیرهبعید میدونم حقوق زیر ۲۰ داشته باشیم

شوهرتون درجش بالاس شوهرمن استواره 

وای دیگه خسته شدم الان سه ماهه یه دست لباس برای خودم نخریدم

5 ماهه عروسی کردیم تو این 5 ماه یه جفت جورابم واسه خودم نخریدیم، ( خریدهای عروسی هم لباس هیچی نگرفتم یعنی پولی نبود که بخرم) ( با لباس های دوران مجردیم دارم سر میکنم که اون ها هم دیگه جالب نیستن و از ریخت افتادن) . دو سال ونیم هم عقد بودیم فقط سالی یک دست لباس گرفتم. 

الآنم سر زندگی تو این 5 ماه فقط و فقط به خونه مواد غذایی و خوراکی در حد واجبات و ضروریات می‌خریم،همین. 

میدونستم اون موقع میگفتن بابا شوهرت بیمس کارمنده درامدش خوبه خونه داره ماشین داره باغ وزمین داشت چه ...

فک میکنی

شغل ازاد هم خییلی دردسر داره مردایی که شغل آزاد دارن بهشون نمیشه خیلی اعتماد کرد

ممکنه یه ماه خییلی وضعش خوب باشه ماه بعد یه قرون در بیاره