2777
2789
عنوان

فقط کسایی ک اعتقاد دارن بیان

85 بازدید | 7 پست

خواهشا اگ اعتقاد ندارین هیچی نگین 

دوستان من و نامزدم چندوقته قهریم هرچقد تلاش کردم درستش کنم موفق نشدم مجبور شدم از ی ملا دعای مهر و محبت بگیرم 

بهم گفت همیشه همراهت باشه

الان ۲ ۳ روز گذشته

میخوام بدونم خودم تو این مدت تلاشی نکنم دیگ؟ بهش پیام ندم؟

اخه اخرین بار بهم گفت دیگ دوسم نداره ولی تا همین ۳ ماه پیش عاشقم بود رسما هرکاری برای بدست اوردنم کرد

پسر خیلی خوبیه نمیحوام از دستش بدم

الان انتظار برام سخته نمیدونم ب تلاشم ادامه بدم یا با این دعا خودش برمیگرده

نه دیگه پیام نده جوری رفتار کن که انگار برات بی اهمیت شده

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که گرفتی ببین اثری میکنه یا نه 

ولی خب اینا موقتیه اگه جوابم بده 

اگه دوستت نداره بگو بره درخواست طلاق کنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تو تلاشت رو بکن

میترسم غرورم بیشتر از این له شه

واقعا موندم چیکار کنم

از طرفی اونم مغروره میترسم اونم سر غرور و ترسش نتونه بیاد جلو

دعا میتونه کاری کنه اون غرورشو کنار بذاره؟

عزیزم  کمی فکر کن       بفکر خوشبختی خودت باش 

بزور نمیتونی کسی رو نگه داری   

اگه اون امروز نره ممکنه بعد از ازدواج بره چند ماه بعدش 

یا چند سال بعدش  اون رفتن سخت تر از رفتن الان خواهد بود

میخوای یه عمر با دعا نگهش دای

اینکه میگی عاشقم بود اون عشق نبود  

مگه هر کلمه ای رو که میگن واقعیته  

با کسی ازدواج کن که لیاقت تو رو داشته باشه  

اگه هم برگشت نباید قبولش کنی   چون نمیتونه خوشبختت کنه  

احساسی تصمیم نگیر   خودتو دست بالا بگیر  

اعتماد بنفستو بالا ببر

به گفته هام فکر کن