2777
2789

سوال دارم در مورد ترمیم یا ایجاد سوابق 

واینکه گروهی در تل.گرام هست که مربوط به نظام قدیمه

چیزی ازش میدونید؟

عه من شما رو یادمه  پارسال قبول نشدین؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال ندادم کنکور

عه عب نداره  انشالله امسال قبولید 

سخت بخونید ...خیلی جدی

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

اگه ما قبل 84 هستی باید یازدهم و دوازدهم را سوابق ایجاد کنی و تمام دروس نهایی را ازمون ترمیم بدی. اگر بعد از 84 هستی و سیستم پیش دانشگاهی باید  سوابق یازدهم ایجاد کنی و  برای دوازدهم سوابق داری و پیش دانشگاهیت معادل سازی میشه. نظام سالی واحی که پیش دانشگاهی داشتن باید سوابق یازدهم ایجاد کنن و دوازدهم نیازی نیست در صورت علاقه میتونن ترمیم معدل شرکت کنن

متولد ۷۳ هستم مال من یعنی چجوری میشه

فکر کنم شما نیاز به سابقه یازدهم داری ولی پیش دانشگاهیت معادل میشه به دوازدهم ، یعنی باید تو ازمون ترمیم معدل یازدهم شرکت کنی. به نظرم شما که میخوای کنکور بدی و مجبوری یازدهم و دوازدهم رو بخونی برو ترمیم معدل هر دو پایه شرکت کن اتفاقا برات بهترم هست معدلت را ببر بالا.