2777
2789
عنوان

ابن بچه دو و نیم ساله سالمه یا اختلال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 31 پست
پسر من چهارسالشه هنوز کامل حرف نمیزنه بچه ها فرق دارن گلم

این اصلا حرف نمیزنه 

فقط ماما و بابا و آب و ددر و میکی موس  میگه 

حتی اسم من و خواهرم رو اشتباه میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم غیر طبیعی میاد واقعا همین الان چندتا چیپس و پفک گذاشتن زمین بخورن دخترعموم خیلی آروم نشسته م ...

بچه ها متفاوتن بعضیا همینطوری بدقلق هستن

اینقدر دو تا بچه رو با هم مقایسه نکنید

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
طبيعيه با بچه هاي ديگه مقايسه ش نكن

مقایسه نمیکنم ولی یه دکتر بردن کاری نداره که 

خیلی وقته به مامانم میگم ببرش دکتر نمیبره هروقت مهمون میاد حالم گرفته میشه انقدر همه از دست این اذیت میشن 

عیب نداره ارتباط چشمی داره دستور پذیری اش چطوره

ببین اصلا نمیدونم درک میکنه یا این 

۲۴ ساعته بغله دیگه . مثلا دستش ماژیک دادم یه جیزی بکشه یکدفعه جیغ میزنه که چرا مثلا ماژیک اینجاش اینطوریه و دیگه به ادامه نمی‌کشه که بفهمم دستورپذیره یا نه 

به عنوان خواهر باهاش حرف بزن ، مداد دستش بده تا کم کم دستش تقویت بشه ، گاهی دستش را بگیر ببرش بیرون در حد چند دقیقه ، کلمات و اشیا را براش تکرار کن تا یاد بگیره ، کتاب های مناسب سنش را براش بخون 

اگه مامانت این کارها رو انجام میده ، اکتفا نکن ، جدا براش وقت بگذار تا وابستگی اش به مامانت کم بشه 

خیلی بچه ها از ۳ سال به بعد شکوفا میشن 

این همه چیز میگه بعد میگی حرف نمیزنه؟

گفتم دیگه نهایت ده تا کلمه میگه با تلفظ اشتباه 

نمیدونم این سنی ها باید چه مهارت هایی داشته باشن ولی هیچ مهارتی هم نداره 

دختر عموم هم سن اینه چندتا شعر و داستان حفظه بعضی از لباس هاشو خودش درمیاره و حتی میپوشه 

به عنوان خواهر باهاش حرف بزن ، مداد دستش بده تا کم کم دستش تقویت بشه ، گاهی دستش را بگیر ببرش بیرون ...

من جدا زندگی میکنم ولی در کل از بغل مامانم جدا نمیشه حتی شده بابام بهش گفته بیا بریم بیرون برات تخم مرغ شانسی بخرم ولی نمیره تا مامانم نره 

مقایسه نمیکنم ولی یه دکتر بردن کاری نداره که خیلی وقته به مامانم میگم ببرش دکتر نمیبره هروقت مهمون م ...

اصلا نيازي به دكتر بردن نيست خواهرت يهو جلو ميفته 

الان مامانت تو رو با نخبه ها مقايسه كنه ببرتت دكتر ؟

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد