2777
2789
عنوان

فردا شب مهمونی دعوتم و هییییییییچ لباسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
وای خداااامنم خیییییییلی خجالت میکشمممممممن اگه نامزد کنم بابام شده قسطشو عقب بندازه برام لباس میخره ...

یه چی بگم پدرم اصلا به فکرم نبود

چندتا خواهر برادرین

چند سالته 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان یکم خسیس بازی درمیاره نه برای لباس ولی درکل یه چی میخره غر میزنه فلان قدر شد بدم میاد از ای ...

زیاد  سخت نگیر حق داره همه چی خییییییلی گرون شده

الان من بابام خیلی ب لباس اهمیت نمیده ولی واسه خورد و خوراک کم نمیذاره میره فروشگاه چند کیسه برنج روغن زیاااد میاره همه چیو ولی لباس ی مانتو میگیره 2 سال باید بپوشمش

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه چی بگم پدرم اصلا به فکرم نبودچندتا خواهر برادرینچند سالته

من ب فکرم هست ولی واقعا میدونم ک نمیرسه

ما 2 تاییم منم و ی داداش 10 ساله 

18 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

زیاد سخت نگیر حق داره همه چی خییییییلی گرون شدهالان من بابام خیلی ب لباس اهمیت نمیده ولی واسه خورد ...

2 سال یکسره منظورمه ها یعنی رنگ روش نمیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ب فکرم هست ولی واقعا میدونم ک نمیرسهما 2 تاییم منم و ی داداش 10 ساله 18

پدرت همینکه به فکرت باشه کافیه

باور کن عقده دارم هنوز و سعی میکنم برای دخترم بهترین چیز بخرم حسرت چیزی نخوره از لباسش گرفته تا لوازم مدرسه و اسباب بازیش هنوز عقده دفتر نقاشی که میخواستم وـگفتن پول نداریم یه دفتر نقاشی ساده برام خریدن همکلاسیم یه نوع خوشگلشو داشت رو دلمه همه کتاب خانه ها رو گشتم از همون برای دخترم بخرم اون طرح نداشتن چون مال قدیم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زیاد سخت نگیر حق داره همه چی خییییییلی گرون شدهالان من بابام خیلی ب لباس اهمیت نمیده ولی واسه خورد ...

اینم هنوز برنج داریم باز میخره روغن و بقیه چیزام همینطور ولی اگر بگم مثلا سه مدل میوه بخر یه مدل میخره یا بگم خوراکی بخر هله هوله کم میخره زیاد نمیخره ولی گوشت و مرغ برنج نخوره انگار هیچی نخورده برای هله هوله و میوه یکم خساست میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پدرت همینکه به فکرت باشه کافیهباور کن عقده دارم هنوز و سعی میکنم برای دخترم بهترین چیز بخرم حسرت چیز ...

الهییییییییی بگردممممم 

بابام تا حدود 5 سال پیش وام اینا نداشت بخدا از بچگی دست میذاشتم رو هرچی میگرفت برام اسکیت اسکوتر دوچرخه همه چی داشتم لباس همه چی ولی 5 ساله لباسم ب زور میخرم دقیق این چند سال ک بزرگترم تو چشمم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر ادمی یه اخلاقی داره الان دیروز گفتم چهار مدل خوراکی برای بچه ها بگیر دوتاش خریده

اخی عب نداره همینم خوبه

خودت سر کار نمیری ؟؟ من درس میخونم اگه خدا بخواد برم دانشگاه بعد میریم سرکار پس اندازم میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهییییییییی بگردممممم بابام تا حدود 5 سال پیش وام اینا نداشت بخدا از بچگی دست میذاشتم رو هرچی میگرف ...

قدرش بدون بنده خدا وسعش نمیرسه 

دختر من دوچرخه خواست شوهرم گرفت براش من یاد خودم افتادم گفتم الهی شکر بچم حسرت به دل نشه خودم به درک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عب نداره همینم خوبهخودت سر کار نمیری ؟؟ من درس میخونم اگه خدا بخواد برم دانشگاه بعد میریم سرکار ...

نمیزاره من کار کنم میکه تو چی میخوای که بری سرکار بگو خودم بخرم ولی منم دوست دارم درامد داشته باشم با بچه کوچیک نمیشه سومیم تو راهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیزاره من کار کنم میکه تو چی میخوای که بری سرکار بگو خودم بخرم ولی منم دوست دارم درامد داشته باشم ب ...

اخیییییییی راست میگه بچه داری ماشالا باردارم هستی حق داره نمیشه بری 

تو خونه اگه میتونی با گوشی کار کن من درس میخونم همینم نمیشه انجام بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قدرش بدون بنده خدا وسعش نمیرسه دختر من دوچرخه خواست شوهرم گرفت براش من یاد خودم افتادم گفتم الهی شکر ...

اهوووم واقعا هیچوقت غر نزدم چیزی نگفتم بهش چون میدونم داشته باشه کم نمیذاره 

خدا حفظشون کنه برات گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخیییییییی راست میگه بچه داری ماشالا باردارم هستی حق داره نمیشه بری تو خونه اگه میتونی با گوشی کار ک ...

یه فکرایی دارم بچه دنیا بیاذ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40