2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 149 پست
نه عزیزم کوتاهه. مطمعنم ببری دکتر هم میگه کوتاهه. دختر من کلاس چهارم ۱۵۴ بود کلاس ششم پریود شد. حالا ...

الان رفته کلاس اومد خونه اندازه میگیرم میزنم تو چارت ببینم چطوریه اوضاعش

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

از جوونه سینه تا پریود نهایت ۲ سال

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان رفته کلاس اومد خونه اندازه میگیرم میزنم تو چارت ببینم چطوریه اوضاعش

قدش کوتاهه حتما ببر تحت نظر غدد باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من از سوم دبستان بزرگ شدن سینه هام شروع شد 5م بودم پریود شدم،قدم هم 167 تا 18 سالگی قد کشیدم،البته والیبال بازی می‌کردم از سن راهنمایی تا آخر دبیرستان ولی همونموقع  هم جز بلندا بودم که بردنم تیم والیبال مدرسه

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببخشید استارتر 

دوستان اگر کسی میتونه منم راهنمایی کنه 

داداش منم کلاس پنجمه قدش 153 ایناس 

از نه سالگی دو تا تار موی ضخیم زیر بغلش درومده ممکنه بلوغ زودرس بگیره خدایی نکرده؟

اخخ قدش خوبه نسبت به سنو سالش ۱۴۰ باید باشه الان

اگر که علایم بلوغ نداشته باشه اره خوبه

دختر شما علایم داره

بچه تربود متوجه شده بود ولی چون تو تاریکی بود بابلش گفت پای مامانت درد میکرد اومدم ماساژبدمازونجایی ...

خیلی مواظب باشید بچه خیلی هشیارتر از اونی هستن که ما فکر میکنیم ،یقینا متوجه شده خب همسرتم لخت بوده دیده ،ولی خب کاری از بر نمیومده

ببخشید استارتر دوستان اگر کسی میتونه منم راهنمایی کنه داداش منم کلاس پنجمه قدش 153 ایناس از نه سالگی ...

برا پسر مهمترین فاکتور برای بلوغ داخل خون هست

اون باید چک بشه

چرا باید اینکاراو‌ کنه؟ بدنش باید سرکوب شه؟

نه اینکار برای اینه که اتفاقا به خاطر بدنش بهش چیزی نگن ،به هرحال به نظرم آموزش جاهای خصوصی مهمه که تو معرض نباشه به خاطر حفاظت ازخودش که جیزی نگن ادیتش نکن حتی بانگاهشون چون فوق العاده دخترتیزیه اگه یکی نگاه کنه به سینه هاش حتما متوجه میشه

وحتما مهمه که زمینه های خدایی ناکرده تعرض حتی ازسمت نزدیکترین اشخاص فراهم نشه

توی کتاب ای روانشناختی نوشته بیشترین تعرض و اذیت ازسمت نزدیکترین اشخاص بوده

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
قد ژنتیکه. ب پری ود نیس. دوست من پنجم پری بود. قدش دوبرابر بقیه .

قد ژنتیکی هست که عوامل محیطی روش اثر دارن

عین اب و هوا

تغذیه

بلوغ

اصل قد با ژنتیکه اما همین چند مورد میتونه تغییر ایجاد کنه

نه در حد ۱۰ سانت

در حد ۳..۴ سانت

خیلی مواظب باشید بچه خیلی هشیارتر از اونی هستن که ما فکر میکنیم ،یقینا متوجه شده خب همسرتم لخت بوده ...

نه  همسرم شورت و رکابی تنش بود