2777
2789
عنوان

دخترم کلاس پنجمه بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 149 پست
دختر من ششمهاز پارسال هم موی زائد دراورده و هم سینه هاش جوونه زده

خیلی عذرمیخوام پریودم شده؟

خیلط شرمندم موهای زائدشو شیووهم میکنید؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏
بعد خودش حس خجالت داره؟

نه ولی بهش یاددادم جلوی مردها حتی پدرش خودشو جمع وجورکنه تیشرتو لباس یکم گشاد تنش کنه 

مم خودم از لحاظ روانی برای داشتن دختر نوجوون آماده نیستم 🥲🥲🥲

یه حس عجیبی دارم 

ازنظ. خودم دخترم خردسال بود

یهو تو چندماه هم سینه هاش جوونه زد هم یکم بدنش مودرآورده 

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم پنجمه همین علایم و داره بنظرم طبیعیه، با مادرای همکلاسیش هم صحبت کردم همینطورن ، جای نگرانی ...

اخه اینم همکلاسی های ریزه و بدون علایم هم زیاد داره

خواهرمنم پنجمه ۱۳۹ قدشه

بردیم دکتر 

دکتر بررسی کرد گفت مو کرکی هست 

جوونه زدم پستان ما متوجه نمیشیم چون خیلی محسوس نیست

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

دختر منم مهر ۹۴هست 

دقیقا روی قسمت خصوصی موهای کرکیش مشکی تر و زیاد و بلند شده 

و سینه هاش برجسته 

چاق هم هست ۵۰کیلو 

قدشم ببندنتون کلاس از همه بلندتره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم چهارم دبستان پریود شدم اما قدم دیگه رشد نکرد ۱۵۸ موند به نظرم اگر پریود شد یک دکتر غدد ببر

من پدرم قد بلند مادرم قد بلند خواهرمم قد بلند هست من ۱۶۳

و توی دوم راهنمایی پرسود شدم 

خواهرم اول راهنمایی 

ربطی نداره زیاد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دختر منم مهر ۹۴هست دقیقا روی قسمت خصوصی موهای کرکیش مشکی تر و زیاد و بلند شده و سینه هاش برجسته چاق ...

خواهرمن ۳۲کیلو 

قدش ۱۳۹

هیچی نمیخوره

کاش دوسال بعد پریود بشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
شما چکار میکنید با بچه ها، یعنی موهای آلتشم چک میکنید؟؟ وای برشما

ما خودمون متوجه نشدیم

دیروز بردیم دکتر غدد خودش چک کرد😑😐

خواهرمن ۳۲کیلو قدش ۱۳۹هیچی نمیخورهکاش دوسال بعد پریود بشه

لاغره خوبه 

من دوست دارن دخترم لاغر شه 

کلاس پنجمی رو چطوری موهای خصوصیشون رو چک میکنید؟

از حموم که میاد موقع تعویض لباس میبینم تازه خودشم دیروز اومد گفت مامان اینارو ببین چرا اینجوریرشده