2777
2789

من حدودا دوهفته پیش شنیدم ناظم و مدیر داشتن پشت سرم حرف میزنن و قضاوتای دروغ میکنن،بخدا تا سه روز گریه میکردم خیلی بد پشت سرم میگفتن،خیلییی بد...میگفتن دختره دیوونست و توهمیه وگرنه باباش ادم خوبیه این دروغ میگه بابام اذیتم میکنه،،،خلاصه که کلی حرفای چرت و مسخره

رفتم به مدیر گفتم چرا اینجوری گفتین،مگه من چیکارتون کردم،چرا پشت سر آدما انقد راحت قضاوت میکنین

اولش گفت نه من همچین حرفایی نزدم،بعدش قبول کرد و بازم انداخت گردن من که من منظوری نداشتم تو خودگویی منفی داری  و از این شر و ورا،،،منم دیکه هیچی نگفتم،به ناظمم هیچی نگفتم اصن به رومم نیوردم حتی

چمد روز پیش سر یه مسئله ای رفتم تو دفتر،شروع کرد جلو دوستم دعوا کردن و داد زدن که تو غلط میکنی دفترو شنود میکنی منم گفتم من همچین کاری نمیکنم،،،گفت باشه اصن نکنی،همین که شنیدی غلط کردی،من پشت سر هرکی هرچی دلم میخاد میگم پشت سر همه هم یکی یه دور حرف زدم،،همینه که هست میخای چیکار کنی...من نمیتونم درمورد بقالی سرکوچه حرف بزنم که،درمورد بچها حرف میزنم خب...

من هیچی نگفتم(چون ازم آتو داره،حرف بزنم میره به خانوادم میگه,البته میکم آتو منظورم چیز خاصی نیست،اون رازای خانوادگیمون که قرار نبود هیچکس بفهمه حز خودمون،، رو میدونه،بره به مامانم اینا بگه بدبخت میشم)

این چرا اینجوریه؟؟چرا همچین میکنه؟کلا باهام لجه از اول...

مدرسمم نمیتونم عوض کنم اصلا،کلاس یازدهمم

چقدر ادما بیشعورن واقعا فقط منتظرن از یکی یه چیزی بفهمن بزنن تو سرش

خیلی اذیتم میکنه بخدا

به همه گفته من چه مرگمه

هرچیم دلش بخاد پشت سرم میگه 

هرجورم دلش میخاد با من رفتار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

چند سال دیگه این مدرسه ای؟

خیلی خودتو درگیر نکن،اون کجای زندگی توئه آخه..دو سه سال دیگه تا آخر عمرت نمیبینیش..

ولش کن،اونم چوب کردارشو خواهد خورد.کسی که بچه های مردمو سرزنش میکنه،معلوم نیست بچه خودش چی از آب در میاد

غیبت حرام خداست.بیخود کرده حرام خدا رو حلال کرده برا خودش

بعدم،میدونی،کسی که تو زندگی خودش مشغولیت و سرگرمی داره،حرف از مردم نمیزنه.

ما هم انقد معاشرت با بقیه داریم،ولی غیبت نمیکنیم،انقدر موضوعات مثبت برا صحبت هست که

واسه دفعه دیگ صداش ضبط می‌کنی میبری اموزش پرورش کمیته براش تشکیل بدن 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

خیلی اذیتم میکنه بخدابه همه گفته من چه مرگمههرچیم دلش بخاد پشت سرم میگه هرجورم دلش میخاد با من رفتار ...

مطمئنی مامانت بفهمه،خیلی بد میشه؟

سبک سنگین کن،اینکه با مامانت رو راست باشی و اشتباهتو بپذیری جلوشون بهتره،یا یکی ازت باج بگیره؟

البته نمیدونم مدل مامانت چطوریه که بعدا سرزنشت نکنه.

ولی خانواده هر چی باشه بهتر از هفت پشت غریبه ست

سلامچند سال دیگه این مدرسه ای؟خیلی خودتو درگیر نکن،اون کجای زندگی توئه آخه..دو سه سال دیگه تا آخر عم ...

ولی خب منم آدم،منم احساس دارم...

منم ناراحت میشم ولی به روم نمیارم

امسال سال آخرشه،بازنشست میشه

دوتا بچه داره هردوتاشون پزشکی میخونن،وضعشونم خوبه ماشالا

دقیقااا

مطمئنی مامانت بفهمه،خیلی بد میشه؟سبک سنگین کن،اینکه با مامانت رو راست باشی و اشتباهتو بپذیری جلوشون ...

خیلی بد میشه،خیلییی،اصلا معلوم نیست بعدش چه بلایی سرم بیارن

واقعا نمیشه بگم،یه غلطیه که کردم و نمیتونم جمعش کنم...

اره ولی خانواده من خیلی فرق دارن...

ولی خب منم آدم،منم احساس دارم...منم ناراحت میشم ولی به روم نمیارمامسال سال آخرشه،بازنشست میشهدوتا بچ ...

میدونم عزیزم،منم از رفتارش عصبانی شدم.

تو نوجوونی هم مدرسه خیلی برای آدم اهمیت داره.

یه دبیری داشتم،خیلی دوسش داشتم،ولی سالهاست گذشته.کجای زندگی منه...هییییچ..

این آدما رهگذرن...چند ماه دیگه م مدرسه تمومه

خیلی بد میشه،خیلییی،اصلا معلوم نیست بعدش چه بلایی سرم بیارنواقعا نمیشه بگم،یه غلطیه که کردم و نمیتون ...

آهان،خیره ان شاالله.

حالا چی شد با ایشون درمیون گذاشتی؟

از این ناظماست که از در دوستی درمیاد؟

آهان،خیره ان شاالله.حالا چی شد با ایشون درمیون گذاشتی؟از این ناظماست که از در دوستی درمیاد؟

مجبور شدم سر یه ماجرایی مجبور شدم

آره خیلییی،انقد قربون صدقم رفت بغلم کرد کلی شر و ور قشنگ گفت،یعنی از مامانمم خیلییی مهربونتر بود...منم که خر،زود اعتماد کردم