2777
2789
عنوان

میگه پشت سر هرکی بخام حرف میزنم ببینم چیکار میخای کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 82 بازدید | 21 پست
مجبور شدم سر یه ماجرایی مجبور شدمآره خیلییی،انقد قربون صدقم رفت بغلم کرد کلی شر و ور قشنگ گفت،یعنی ا ...

عجب...به این سن رسیده و هنوز نمیدونه تعهد و رازداری چیه.اگه بلد نیست کمک کنه بیخود وارد زندگی دیگران میشه.

اگر مساله ی خاصی تو خانواده داری،سعی کن دانشت رو بالا ببری.مثلا تو حوزه ارتباط،چه گفتگویی موثرتره..دوره نوجوانی دوره خاصیه،توکلت به خدا باشه🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال دیگه بازنشست میشهبعدشم گوشیمو ازم میگیرن خاموش میکنن،هرروز

یعنی نمیتونی گوشیتو با کمک یکی قایمکی بیاری داخل

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

یعنی نمیتونی گوشیتو با کمک یکی قایمکی بیاری داخل

نه میفهمن،خیلیی حواسشون بهمه

خیلییی زومن روم

اونا نمیدونن من میترسم خانوادم چیزی بفهمن،ترسمو به روشون نیوردم....برا همین هر آن منتظرن ازشون آتو بگیرم بدبختشون کنم

نه میفهمن،خیلیی حواسشون بهمهخیلییی زومن روماونا نمیدونن من میترسم خانوادم چیزی بفهمن،ترسمو به روشون ...

چیشد انقدر در افتادی باهاشون مدرستو عوض میکردی

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍