2777
2789
درسته دکترم میگ استرس نداشته باش استرس نداشتم اما دوروزه ب استرس افتادم فردا موعدمه

خودتو مشغول کن ب چیزی .برو مهمونی .یا مهمون دعوت کن .برو خرید . یچیزی ک چن ساعت خودتو یادت بره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرگیجه دارم فردا موعدمه و دوفامد این ماه خوردم برام دعا کن

هر چی خیره 

امیدوارم خداوند بهتون فرزند سالم و صالح و خوش روزی و عاقبت به خیر و خوش قدم عنایت کنه

الحمدلله رب العالمین ...
انشالله ب وقتش میشی .من چند ماه قبل اقدام کردم انقدددد استرس داشتم شب و روز ک برا اولین بار پریودم ۷ ...

دقیقا همینه من نه ماه اقدام برا بچه دوم بودم هر ماه ریزترین علامت ها رو هم در نظر میگرفتم اما این ماه اصلا توجه نکردم استرس نداشتم با این که کلی علائم هم داشتم از درد سینه و حالت تهوع و درد معده اما میگفتم نه چیزیم نیست اتفاقی رفتم آزمایش تیروئید و قند بدم گفتم بارداری هم بنویس قبل از موعد پریودم نتیجه مثبت شد و الان پنج هفته باردارم

دقیقا همینه من نه ماه اقدام برا بچه دوم بودم هر ماه ریزترین علامت ها رو هم در نظر میگرفتم اما این ما ...

اوووخییی بسلامتی گلم😍

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️