2777
2789
نمیدونم قرص های مختلف

نه با هر قرصی 

کسی بخواد کاری کنه میکنه

تاپیک نمیزنه

از موضوع تاپیکت ، از طرز فکرت ، از دعوات سر یه دکمه ، واقعا به خانوادت حق میدم که نبردنت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو رو یادمه

یه بار تاپیک در مورد خواهر کوچیکت زدی چقدرررر فحاشی کردی به بدبخت

واقعا بیچاره خانوادت چی میکشن از دستت

من بچه ی اینجوری داشتم هیچ جا نمیبردم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
@niniyar‍ اینو جمعش کنیدهم تاپیک خودکشی میزنههم توهین میکنهچرا تعلیق نمیشه؟

@niniyar‍  وقتی گزارش میزنم ، تگ میکنم و شما رسیدگی نمیکنی ، توقع داری جوابش رو ندم؟؟؟؟؟؟

اوکی پس من هم مثل این کاربر توی تاپیکی که شما قفل کردین ، از این به بعد فحاشی کردم شما تعلیقم نکن

همین تاپیک خودکشی هم مخالف قوانین سایته

چرا هنوز هست و پاک نکردین؟؟؟؟؟؟؟

نی نی یار صد در صد عوض شده، شک ندارم

چون مثل قبل رسیدگی نمیشه

@niniyar‍ وقتی گزارش میزنم ، تگ میکنم و شما رسیدگی نمیکنی ، توقع داری جوابش ندم؟؟؟؟؟؟اوکی پس من هم ...

@niniyar‍ 

@niniyar‍ وقتی گزارش میزنم ، تگ میکنم و شما رسیدگی نمیکنی ، توقع داری جوابش رو ندم؟؟؟؟؟؟اوکی پس من ...

شما اگر به همه احترام بذارید تو پست دیگران که برای استارتر گذاشته میشه دخالت نکنید هیچ کس بهتون توهین نمیکنه بحث نکنین گزارش بزنید از تاپیک برید بیرون از کجا میدونین رسیدگی نمیشه؟ وقتی شما گزارش میزنید همزمان صد تا پست دیگه گزارش میخوره که خیلی طول میکشه تا رسیدگی بشه و همیشه هم رسیدگی لغو طرف نیست از این به بعد تگ کنید و جواب بدید لغو میشید 

احترام بذارید به همه و هر کاربری پستی میذاره برای استارتر میذاره و فقط استارتر باید جواب بده اینا رو رعایت کنید و بعد ببینین کسی بهتون توهین میکنه یا نه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت