2777
2789
عنوان

خواب دیدم هم کلاسیم که پسره😱

1447 بازدید | 119 پست

اومده خونه مون،بعد یه نوزاد پسر که از ما بود اون داشت بهش رسیدگی می کرد ک بزرگ بشه

بعد هی سعی می کرد بهم نزدیک بشه

اقا یجا بودیم انگار عروسی بود کلا خیلی نزدیک بودیم به هم

بعد انگار اون منتظر بود من تایید کنم و بپذیرم ک نزدیکم باشه

بعد گفتم بیا اینجا کنارم بشین،اومد بجای اینکه بشینه سرشو گذاشت رو پاهام منم سرشو گرفته بودم بغلم اونور یه افرادی پشت سرمون حرف میزدن ک من گردنشو بوسیدم اینا

خیلی می ترسم پشت سرم حرف در بیارن تو واقعیت😭😭

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد پسر بودش یا دختر ؟؟

پسر بود

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
زیاد به همکلاسیت فکر کردی برا همون عجب از دخترا الان خخ

ن بابا جدیدا می بینم یسری اتفاقا دارە میوفتە،مثلا دوستاش پشت سرم حرف میزنن اینا

چ خواب رمانتیکی من تو خوابام یا پاهام فلجه نمیتونم بدو ام یا لالم نمیتونم حرف و جیغ بزنم

😂😂😂😂

چه سم😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626