2777
2789
عنوان

خواب دیدم هم کلاسیم که پسره😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کاری نکردی واقعا ، واسه ی خواب که واقعیتم نمیشه نمیخاد اینجوری کنی😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

وااا

من سر این خندم گرفت که اسی بامزه تعریف کرد بعد خوابامو با خوابش مقایسه کردم 🗿اسیر شدم از دست یسری کاربرا🗿

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀

والا چه خوابایی میبینیممنم خواب دیدم رتبه‌ی 5کنکور 1403 احسان نعیمی خواه رو داشتم بوسسسس میکردم🤣🤣

😂😂😂

نه دیگ من طرف رو می شناسم ی علائمی دارە ک از من خوشش بیاد اینا

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اگه کاری نکردی واقعا ، واسه ی خواب که واقعیتم نمیشه نمیخاد اینجوری کنی😐

ببین کاری نکردم ولی دوستاش دارن پشت سرم حرف میزنن

انگار اونا از یچیزایی خبر دارن کاش حسشو می دونستم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
بهتره تو این هفته که میاد خیلی مراقب باشی

پسر ینی ناراحتی یا هشدار یا خواب؟

این خواب تعبیر داره

خو همه خوابا تعبیر داره مگه فقط اینه😐😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

این خواب تعبیر داره

داره یا نداره؟

یعنی هشدار و خطر پیش رو

ای وای من😭😭خدایا

خب طرف خودش اومد سرشو گذاشت رو پای من