2777
2789
عنوان

کنکوری خوندن از ابان

53 بازدید | 9 پست

سلام آبجیا تصمیم دارم برای حسابداری دولتی بخونم

بنظر شما چه درسایی رو توی کنکور حذف کنم؟

چون میدونم به همه ی درسا نمیرسم با این تایم کمم🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور حسابداری کیه؟الان من که تجربی ام همه درس ها رو باید بخونیم چون نکته ترکیبی و ... میاد حذف درس ...

تیره آبجی

بخدا میترسم نرسم به همشون🥲

شما از کی برای کنکور دارین میخونین؟

من از امسال شروع کردم

بنظرتون میتونم خودمو برسونم؟

باور کن بهترین کسی که میتونه جواب این سوال رو بده خودتی

اگه واقعا درست و اصولی از همین الان تلاش کنی  و استمرار داشته باشی میشه 

ولی به شرطی که واقعا شروع کنی نه اینکه دوباره ماه بعد یا عید همین سواا رو بپرسی 

اگر هم نمیدونی چجوری شروع کنی چجوری درس بخونی یا چه منابعی داشته باشی  برو تو تل کانال سیب ترش رو پیدا کنی اونجا خیلی مطالب مفید گذاشتن که به دردت میخوره

ولی  واقعا ما داستیم بچه هایی که بعد چند سال شروع کردن و از آبان و مهر شروع کردن و پزشکی قبول شدن 

شما هم اگه استمرار و جدیت داشته باشی چیزی از اونا کم نداری

تو این تایم خیلی ها رشته ی تاپ و دانشگاه تیپ ۱ میرناز الان به فکر حذف نباش به نظرم

جدی میشه؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
جدی میشه؟

از شدن که میشه چون خیلی ها تونستن 

ولی اینکه شما میتونی یا نه  جوابش رو فقط و فقط خودت میدونی 

هر چقدر جدی باشی و استمرار داشته باشی و بچه پرو تر باشی و کم نیاری به این که بشه نزدیک تر میشی 

میتونی مصاحبه ی بچه های شروع از آبان سیب ترش رو گوش بدی