2777
2789
عنوان

یه خاطره سمی از شوهر بدردنخورم یادم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 29 پست

خب عزیزم واکنش خودت به بازخورد و حرفای شوهرت ، برات اینهمه زحمت و استرس و دردسر به بار آورده.

یه کلام می گفتی کالسکه ۱۵ سال پیش که هیچ ، ۵ سال پیشم بود دیگه تو انباری و بعد این مدت بلا استفاده می شد . و کلا آب پاکی می ریختی رو دستش نخواد زور الکی بزنه و به خرید مادرت ایراد بگیره. من هر وقت شرایط اینچنینی پیش می اومد به ندرت. همینطور کوبنده جوابشو می دادم تا ساکت شه دیگه.

خب می گفتی کالسکه و سیسمونی برای مصرف نوه اول خریدن که نباید می خریدن. بچه دوم  اونم بعد ۱۵ سال با خودمونه.

و دیگه اینکه برعکس ، شما به شوهرت می گفتی بیا نگاه کن دقیق یادش بگیر وگرنه ناچاریم بریم یه نو بخریم اونم واسه همین سه روز سفر

خب عزیزم واکنش خودت به بازخورد و حرفای شوهرت ، برات اینهمه زحمت و استرس و دردسر به بار آورده.یه کلام ...

وآقا گل گفتی

من خودم خیلی خیلی وا دادم و اشتباه کردم با بی عرضگیم

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله همیشه خندون باشی عمر به سیاهی و سفیدی مو نیست بگو موهات سیاهه قلبی که سالها کار کرده ب ...

ماشالله چه قشنگ جواب میدی عزیزم 

کاش بیشتر ازت یاد بگیرم❤️

وآقا گل گفتیمن خودم خیلی خیلی وا دادم و اشتباه کردم با بی عرضگیم

نه عزیزم بی عرضه چیه؟ از خانمی و نجابتت بوده .ولی رو همه مردا جواب نمی ده. مرد طلبکار رو باید به شیوه خودش برخورد کرد. حالشو با ضد حمله جا آورد. منظورم پرخاش و تشنج ایجاد کردن نیس. خیلی ریلکس و راحت جواب تو آستین داشته باشی .  یعنی طوری بشه از ترس ضد حمله شما، کلا از حمله منصرف بشه

نه عزیزم بی عرضه چیه؟ از خانمی و نجابتت بوده .ولی رو همه مردا جواب نمی ده. مرد طلبکار رو باید به شیو ...

بانو جان

خودشیفته اس

از هیچی نمیرسه

در نهایت کم بیاره متوسل به زور و کتک میشه

شما رو خاطرم هست 

توی یکی از تاپیکام بودین

بارها منو کتک زده

بانو جانخودشیفته اساز هیچی نمیرسهدر نهایت کم بیاره متوسل به زور و کتک میشهشما رو خاطرم هست توی یکی ا ...

خب گلم چرا شما پیش بینی جوابش تو جمع رو می کنین و بابتش استرس می کشین و در نهایت کوله باری از خشم وجودتون رو می گیره که از ترس این برخورد شوهرم توی جمع باید اذیت بشم یا حقارت بکشم.

مگه نهاااایتش این نبود جلوی خواهر و دامادش بگه با این کالسکه اوراق داغونشون. خب  اونوقت شما هم مثل خودش که جمع و هیچی سرش نمی شد می گفتی من و تو هم ازونسال اوراق شدیم چه برسه به یه مشت پارچه و میله.

یا می گفتی حق با تویه. باید یکی می خریدیم ، دیگه رو این کالسکه نمیشد حساب کرد. یا صد تا جواب دیگه.

حالا این گذشته . دیگه بهش فکر هم نکن .کلا می گم به خاطر واکنش احتمالی منفی شوهرت در آینده نه استرسی شو و نه غرامت و تاوان بده. چون نتیجش میشه برون‌ریزی خشم در مواقعی که با شوهرت بحثت شده  وگرنه تو حال خوش هممون فراموشکار می شیم. 

من بر خلاف کاربرای جوانتر اینجا، کامل درکت می کنم که رها کردن یه زندگی و عمر ۱۵ ساله ، به این سادگیا نیست. هزار تا باگ پشتشه . بخصوص و بخصوص و بخصوص وقتی پای دو انسان دیگه هم که پاره تنت هستن وسط باشه. ازین ۱۵ سال استفاده کن ببین جاهایی که درست واکنش نشون دادی یا در نتیجه فلان حرف و رفتارت شوهرت منطقی حتی ذره ای برخورد کرده، چکار کردی همون رویه رو تقویت کن بلکه ان شالله شرایط بهتر  بشه و دلخواه تر

ماشالله چه قشنگ جواب میدی عزیزم کاش بیشتر ازت یاد بگیرم❤️

کلا تو این موارد اگر شوهر بفهمه داری آبروداری میکنی بدتر می‌کنه همون موقع باید بزنی به جیغ و جاغ 

که مرد گنده بی خاصیت بیا کالسکه را درست کن اگر هم چیزی گفت می‌گفت خودت اگر عرضه داری برو یکی بخر .

نباید حس کنه ساده ای 

خب گلم چرا شما پیش بینی جوابش تو جمع رو می کنین و بابتش استرس می کشین و در نهایت کوله باری از خشم وج ...

ممنونم بانو جان

بسیا از پختگی جوابتون لذت بردم. حق با شماست. متأسفانه من در زندگی اجتماعی بسیار ساده عمل میکنم.  در واقع هوش درسیم خوب بوده اما هوش هیجانی ضعیفی دارم. به موقع جواب مناسب نتونستم بدم و بعد از ماجرا همش خودخوری کردم که چرا فلام جوابو ندادم. 

بعد الان وسواس گرفت پیش از حادثه جلوی اون رو بگیرم. غافل از اینکه آدما خصوصا افرادی مثل شوهر من ، غیر قابل پیش بینی هستن

عزیزم میگفتی یکی بیاد کمکت کنه بعدم زبون باز میکردی میگفتی تو که پدر مادرت به خواهرت کالسکه نداده حر ...

جلوی خانوادش این حرف رو میزدم که بدتر همشون مثل گرگ میریختن سرم. من با خانوادش مشهد رفته بودم. تک و تنها وسط قوم الظالمین فکر میکنی طرب منو میگرفتن؟

جرم میدادن

جالبه میگی بچه رو بغل میکرد شما کالسه رو باز می‌کردید میگفتی مشکلی نداره فقط زور بیشتر میخواد شما ا ...

کلا بی عرضه اس

کار فنی صفر

فقط هیکل گنده کرده

منم یه احمق فروردینی مستقل

جلوی خانوادش این حرف رو میزدم که بدتر همشون مثل گرگ میریختن سرم. من با خانوادش مشهد رفته بودم. تک و ...

عزیزم اون زمان که خودتون فقط بودین خانمم...کمکو که میتونستی بگیری؟