2777
2789
عنوان

ازدواج

78 بازدید | 12 پست

دختری که تو اجتماع هستم چهره یک معمولی دارم شاغلم محیط کارم زنونس 30 سالمه اما خواستگار ندارم کسی هم واسطه نمیشه چجوری باید ازدواج کنم تا کی بشینم تا یکی بیاد خواستگاری  .خودم تو مجازی با یکی دوست بشم؟ ولی اهل این دوستیا هم نیستم عذاب وجدان میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه خانمن

توی گروهی چیزی عضوی نیستین؟همکارای آقا باشن اونجا باهم آشنا شین؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

هستم ولی خب گروه کشوری هست بعدشم نمیشه که برم پی وی

نه پیوی کسی نرو،هر از گاهی تو گروه پیام بزار پیامات خونده بشه.تا سیاست و ترفند بزن،مثلا ببین کدومش همشهریتهبهش یه پیام بده بعد بگو مثلا ببخشین اشتباه گرفتم .اول راجب درس سوال بپرس بعد بگو ببخشین اشتباه اومدم پیوی شما.مجرد باشه و قصد ازدواج داشته باشه باهات وارد رابطه میشه و ازدواج میکنید.

یه عکس موجه هم از خودتون بزارید پروفایلتون

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐