2777
2789
عنوان

خانوما تو همچین زندگی میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست
اصرار نکن طرفش نرو تا غرورت نشکنه مگه نمیگی رابطه دارین خوب پس خودش واسه رابطه میاد جلو بزار اون بیا ...

اینکارارو میکنم ولی باز عادت نمیکنم

تو خلا هستم واقعا

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
هشت سال ازدواج کردبمقبلشم دوست بودیمببین شوهر بکی بلد نیست تو میدونی ابن آدم بلد نیستولی شوهر من خیل ...

نه خواهر،بیا خودمونو گول نزنیم.مردا برا کسی که بخوانش احساس هم بخرج میدن.شوهر من تو نامزدی و اوایل ازدواج میمردش برام.سه متر زبون میریخت،دائم‌برام هدیه میخرید الان هیچی.

شما یه بار تو یه شرایط خوب بشین با شوهرت حرف بزن و ببین علت اینکه میگه احساسی به شما نداره چیه؟سریع به جدایی فکر نکن،زندگی پر از چالشه،همه راه هارو امتحان کن که مشکلتون رو باهم حل کنید

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خواهر،بیا خودمونو گول نزنیم.مردا برا کسی که بخوانش احساس هم بخرج میدن.شوهر من تو نامزدی و اوایل ا ...

بارها حرف زدم

میگه بخاطر دعواهایی که قبلا داشتیم دلم شکسته و احساساتم رفته و بیشتر از انجام وظایفم نمیتونم 

بارها حرف زدممیگه بخاطر دعواهایی که قبلا داشتیم دلم شکسته و احساساتم رفته و بیشتر از انجام وظایفم نم ...

آهان،فهمیدم و درک میکنم چه حالتی بهش دست داده.شما میتونی با محبت کردن بهش،غذای خوب بپزی،به خودت و خونت برسی و از همه مهم تر دیگه اصلا باهاش دعوا نکنی و هروقت عصبانی شدی بروز ندی.اینجور کم کم درست میشه من بهت قول میدم.

مردا مثل بچه میمونن،همونطور که به بچه با محبت کردن و به زبون گرفتن میتونی خودتو تو دلش جا کنی مردا هم همینن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

آهان،فهمیدم و درک میکنم چه حالتی بهش دست داده.شما میتونی با محبت کردن بهش،غذای خوب بپزی،به خودت و خو ...

اون موردای اول که همیشه هست عزیزم

مورد بعدی دعوا نکردن مثلا میببنب دوماهه اصلا دعوا نکردم شوهرمم‌ مثلا کمی بهتر شده فقط کمی ها

بعد سر یه چیزی پنج دقیقه غر میزنم

غر ساده ها بدون گریه و‌داد وفریاد وتخریب واینا

بعد بنظرت چی میشه؟شوهرم کاملا ریسیت میشه 

همون یذره محبتم میرهه کاااملا

اون موردای اول که همیشه هست عزیزممورد بعدی دعوا نکردن مثلا میببنب دوماهه اصلا دعوا نکردم شوهرمم‌ مثل ...

فعلا شوهرت حساس شده،یه مدت غر زدن رو هم بزار کنار.کم کم درست میشه.

آره تقریبا تنها دارم بزرگش میکنمچون کلا کارش خیلی سنگین و نیستاگه جدا شم من فقط اون مبلغی که ماهانه ...

سلاپ عزیزم شما توی یه تاپیکی گفته بودین که قصد دارین با دکتر موسی پور زایمان طبیعی بکنید 

راضی بودین ازش ؟