2777
2789
عنوان

خانوما تو همچین زندگی میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست
خیلی سخته ادم شوهر داشته باشه ولی از نظر عاطفی تامین نشه منم همینم شوهرم همش پذیرایی جلو تلویزیونه ا ...

اگه از لحاظ های دیگه مخصوصا مالی تامین بشی کم کم بی تفاوت میشی به این موضوع برات مهم نیست 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چطوری کسی رو میشه درست کردوقتی خودش تلاشی نمیکنه

خب شما میگی رابطه و این چیزا هم داری اما کلامی محبت نمیکنه.بخدا که شوهر منم همینه،همش میگم چرا محبت نمیکنی،چرا بهم توجه نمیکنی میگه حق بده بهم وضع مالیم خوب نیست فکرم درگیره.

ببین عزیزم اون شمارو دوست داره که بهت میگه بمون و زنمی،بهش فرصت بده شاید درست شد.

چند وقته ازدواج کردین؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

محبت نمیکنه یعنی رابطه هم ندارید؟

چرا بالاتر گفتم رابطه داریم

رابطه جنسی مالی احترام واینا همش سرجاش مشکلی نداریم تو اینا

ولی بعد عاطفی رابطمون دچار مشکل هست

انگار شوهرم احساسات توش مرده

خودش مبگه هنوز احساسات دارم نسبت بهت خیلی کمههه ولی

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
همین من چندین مدت دارم تلاش میکنم ولی فقط داره غرورم میشکنهمتاسفانه هنوزم دوسش دارمولی اون خیلی سفت ...

آدمی که تجربه ی زندگی متاهلی رو داره میدونه که مردا بدقلق تر وخودخواه تر از این هستن که بخوان خودشونو به خاطر زنشون تغییر بدن. ببین همسر منم واقعا محبت کردن بلد نیست،حقیقتا نه عملی، نه زبونی، نهایتا من خیلی از دستش دلخور باشم میگه ببین من دوستت دارم، فقط همین. ده ساله هر کاری کردم، آخر به روش خودش منو دست داره، چه میشه کرد دیگه.

نه خیر متاهلم.شرایط زندگیشون تو زمینه های دیگه خوبه.من باشم میمونم زورمو میزنم و‌انواع سیاستها رو ام ...

خب میشه برام چندتا راهی که بنظرتون میرسه رو بگین

شاید انجام دادم و واقعا کمکی کرد

اگه از لحاظ های دیگه مخصوصا مالی تامین بشی کم کم بی تفاوت میشی به این موضوع برات مهم نیست

الان چندین سال پس چرا بی تفاوت نمیشم؟

فقط داره غرورم میشکنه

الان چندین سال پس چرا بی تفاوت نمیشم؟فقط داره غرورم میشکنه

اصرار نکن طرفش نرو تا غرورت نشکنه مگه نمیگی رابطه دارین خوب پس خودش واسه رابطه میاد جلو بزار اون بیاد جلو تو اصلا ازش درخواست نکن 

نه اینطوری نیست من خیلی ادم احساساتی هستم خیلی غمم میشه همیشه میگم چرا اینجوری میکنه همش تو خودم دنبال ایراد میگردم با اینکه خوبم ورزش میکنم به خودم میرسم اندام و قیافم خوبه ولی هر چی اعتراض میکنم درست نمیشه همش بالش میندازه جلو تلویزیون همونجا خوابش میبره منم از تنهایی خسته ام اگه ما زنها با مردا اینکارو کنیم میرن سریع خیانت میکنن ولی ما زنها باید بشینیم بسوزیم سالهاست اینطوریه و برای من عادی نشده 

خب شما میگی رابطه و این چیزا هم داری اما کلامی محبت نمیکنه.بخدا که شوهر منم همینه،همش میگم چرا محبت ...

هشت سال ازدواج کردبم

قبلشم دوست بودیم

ببین شوهر بکی بلد نیست تو میدونی ابن آدم بلد نیست

ولی شوهر من خیلی بلد خیلییی و خیلی رک بهم میگه احساساتم کمه بهت این خیلی فرق میکنه با مردی که چون درگیری داره تو خودشه

آدمی که تجربه ی زندگی متاهلی رو داره میدونه که مردا بدقلق تر وخودخواه تر از این هستن که بخوان خودشون ...

این که بلد نباشه 

خیلی تفاوت داره با چیزی که من میگم

نه اینطوری نیست من خیلی ادم احساساتی هستم خیلی غمم میشه همیشه میگم چرا اینجوری میکنه همش تو خودم دنب ...

میفهمم چی میگی ولی اگه بچه داری و مجبوری زندگی کنی پس باید باهاش کنار بیای اگه بچه نداری راهش جدا شدنه تا اینطوری عذاب نکشی