2777
2789
عنوان

🔥 فرهنگیان خوبه یا حقوق 🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 93 پست
اگر بازار کار مهمه فرهنگیاندر صورتی رشته حقوق درآمدش خوبه که یکی از دانشگاه های تاپ مدرک تو گرفته با ...

اگه کارشناسی دانشگاه دولتی متوسط باشم

و ارشد دانشگاه تاپ باشم چی ؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی به حقوق علاقه دارم اما بازار کار هم برام مهمه ...‌آینده اش خوبه به نظرتون ؟

اگه علاقه داشته باشد راحت تا دکترا می تونید بخونید بازار کار هم الان اکثر رشته ها اشباع هست و بازار رقابت

کاربر آقا 

فرهنگیان

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

اگه کارشناسی دانشگاه دولتی متوسط باشمو ارشد دانشگاه تاپ باشم چی ؟🤔

بستگی به خودت داره واقعا ولی دانشگاه خیلی بستگی داره با استادانی که کلاس برمی‌داری خیلییییییی خیلی میتونن تو آینده ت تاثیر داشته باشه 

من برادرم حقوق دانشگاه علامه خوند 

همه استادان شون درجه یک بودن همه یا وکیل بودن یا قاضی ها سرشناس 

خیلی تو شاغل شدنش کمک کرد 

و الان بهترین جا مشغول کاره

هیچکدوم حقوق اشباعهفرهنگیان هم بیکلاسه هم پول نداره

لابد بهداشت خوبه

تو تایپیکای دیگم دیدم میاید بقیه رشته هارو میکوبید ،واقعا نمیدونم هدفتون ازین کارا چیع

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بستگی به خودت داره واقعا ولی دانشگاه خیلی بستگی داره با استادانی که کلاس برمی‌داری خیلییییییی خیلی م ...

بسیارعالی ، میتونم بپرسم الان کجا مشغولند ؟ 

در سمت وکالت هستن ؟

لابد بهداشت خوبهتو تایپیکای دیگم دیدم میاید بقیه رشته هارو میکوبید ،واقعا نمیدونم هدفتون ازین کارا چ ...

به حرف اینا توجه نکن دنبال چی هستن منم نمی‌دونم 

اینجوری که اینا فکر میکنن هیچ رشته ای نباید بخونی ..

به نظرتون وکالت ماهی ۱۰۰ تومن درآمد رو درماه داره ؟ 🤔

میگم بستگی داره وکیل هست از این بیشتر داره وکیل هست اجاره دفترش که هیچی پول تمدید پروانه هم در نمیاره رویای دور و درازیه امر محال نیست ولی سخته