2777
2789

خواهر من الکی شیش سال خودش آلاف یه پسر از خودش کوچیکت تر هیچی ندار که حتی حامی هم نداشت سربازی نرفته بود کرد حتی نه کاری نه ماشینی نه خونه ای مادرش طلاق گرفته بود و با مادرش زندکی می‌کرد و مادرشم راضی نبود این ازدواج کنه میگفت پسرم کوچیکه  خلاصه خواهر ماهم آویزون این پسر که بیا خواستگاریم که پسره بزور مادرشو مادرشم تو خواستگاری گفت من راضی نیستم پسرم ازدواج کنه خلاصه خواهر متوهم من ول کن این پسر نبود آبرومون که تو در همسایه برده بود بسکه با این رفت و اومد  دیگه بعد خواستگاری الکیشم  که دیگه استوری کرد که مثلن نامزد کردم درحالی که نه حلقه ای بود نه چیزی  ما هی به این گفتیم  این پسر بدرد تو نمیخوره ولش کن گوش نمیداد و هی قهرو آشتی    یه مدت می‌گشت دنبال شوهر تو این سایتای ازدواج یابی بعد که این پسر برمی‌گشت پشیمون میشد و اینم بگم خواهرم اخلاق درست حسابی نداره و اعصابم که کلن داغون خلاصه نمیدونم چیشد ابن پسر ول کرد رفت با یه پسر داغون تر که اون حتی موتورم زیر پا ش ندارخ سربازی دوسالشم هنوز تموم نکرده بعد خواهرم هر روز بهش زنگ میزنه میگه بیا منو بگیر مگه من ازت چی میخوام پسرا هم قبول نمیکنه حتی مادر این پسره به پسرش گفته این دختره برات تور پهن کرده درحالی که پسرش هیچی نداره  خواهر احمقم هر چی بش میگیم سایت ازواج یابی نصب کن گوش نمیده  آویزون این پسرا شده نمیانن  بگیرنش تمام بی آبرومون کرده با دوست پسرا ش چند وقت پیشم عمه هام دیدنش تو خیابون با دوست پسرش  بنظرت با این خانم چیکار کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل دارین تو خانوادتون؟

خواهرت چرا اینقد فراریه؟و میخواد زود ازدواج کنه

راضیش کنید ببرینش پیش روانشناس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

این دستی دستی خودشو بدبخت میکنه. عقلش کمه؟ هی ب پسرا میگ بیاین منو بگیرین. انقد خودشو کوچیک میبینه ک پسره هیچی نداره ب درد نمیخوره باز ول نمیکنه

سایت ازدواج یابی هم فایده نداره چیه میگی نصب کن.مگ شماها مامان ندارین مامانتون ب راوی بسپره ی همسر خوب واسش پیدا کنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مشکل دارین تو خانوادتون؟خواهرت چرا اینقد فراریه؟و میخواد زود ازدواج کنهراضیش کنید ببرینش پیش روانشنا ...

مشکل اعصاب داره  به همه باید گیر بده دوست پسراشم مشخصه بیشتر به خاطر اخلاقش دوری میکنن امروز انقد سرو صدا کرد همسایه ها اومدن در خونه بخدا من از کاراش خسته شدم دوست دارم یکی پیدا شه من زودتر از این خونه برم 

این دستی دستی خودشو بدبخت میکنه. عقلش کمه؟ هی ب پسرا میگ بیاین منو بگیرین. انقد خودشو کوچیک میبینه ک ...

والا اخلاقش بده جرعت نمیکنیم معرفیش کنیم خالم دیروز یکی به من معرفی کرده ولی گفته خواهرت نه چون زبونش درازه  میگم حالا که انقد دوست داره ازدواج کنه لااقل بره این سایت ازدواج یابی خودش یکی پیدا کنه

این دستی دستی خودشو بدبخت میکنه. عقلش کمه؟ هی ب پسرا میگ بیاین منو بگیرین. انقد خودشو کوچیک میبینه ک ...

بعد یه چیز دیگه حسودم هست یه خواستگار بیاد من قبولش نکنم میگه منم نمیخوام چرا تو قبول نمیکنی 

والا اخلاقش بده جرعت نمیکنیم معرفیش کنیم خالم دیروز یکی به من معرفی کرده ولی گفته خواهرت نه چون زبون ...

یادمه قبلا ی خانومی اینجا تعریف می‌کرد از طریق این سایتای همسریابی با شوهرش آشنا شده میگف خوب نیس طلاقم گرف فک کنم

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

ببرینش دکتر فکر کنم هورموناش بالاس.میزنه یه گند بالا میاره کلا باس از اون محله برید.چه هوله.سنشم زیا ...

تآره اومدیم این محل اینجا م آبرومون برده امروز از سر و صداش همسایه اومده در خونه من دیگه روم نمیشه سرم بالا بگیرم

والا اخلاقش بده جرعت نمیکنیم معرفیش کنیم خالم دیروز یکی به من معرفی کرده ولی گفته خواهرت نه چون زبون ...

خودش ک میشه شوهر پیدا کنه. ازش سواستفاده میکنن گولش میزنن

خودتم کم سنی ک ایم حرفت رو میزنی

خب حق داره

شما خواستگارو میخوای بعد این بگ من زنش میشم زشته بابا

مگ میشه.این نشد اون زنش بشه 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙