2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما خیلی تاپیک سوتی میزدن جالب هم بود- یه سری هم پای ثابت بودن الان اصلا اسماشون یادم نیست

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

قدیما خیلی تاپیک سوتی میزدن جالب هم بود- یه سری هم پای ثابت بودن الان اصلا اسماشون یادم نیست

چه جالب

فک کنم فضای سایت اونموقع صمیمی تر بوده

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...

چه جالب فک کنم فضای سایت اونموقع صمیمی تر بوده

اره ولی نه اونقدر که تعریف میکنن اون موقع اگه عدد پستت یا تاریخ عضویتت کم بود میریختن سرت اذیتت میکردن😂😂 جو اکیپای زندان داشت

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

اره ولی نه اونقدر که تعریف میکنن اون موقع اگه عدد پستت یا تاریخ عضویتت کم بود میریختن سرت اذیتت میکر ...

واییییی  توصیف اخرتو خیلی خوب اومدی😂😂

بی تواما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...