2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5323 بازدید | 627 پست
چت که چیز خاصی نیس

اتفاقا خیلی چیزا از همین چتایی که دست کم میگیرنش شروع میشه 

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                               یادم نمی آید تابه حال بخاطر عقاید کسی به او توهین کرده باشم. احترام، انتخاب اول من در هر گفتگوست. به تضاد آرا احترام میگذارم و قدرت گفتگوی سازنده را باور دارم... حتی اگر مخالف عقیده کسی باشم، تا زمانی که به من آسیبی نمیرساند با او دشمنی نمی ورزم. احترام گذاشتن، حتی وقتی مخالفیم، نه نشانه ضعف، که نشانه بلوغ فکری ست. تجربه به من آموخته که با ادب و احترام میتوان به قلب ها راه یافت، حتی اگر به ذهن ها نه. 🌻

اینجوری که انگار میخاد خدایی نکرده بمیره انگار

نمیدونم منم از همین ترسیدم باهاش دوست شدم😂

چون منم دوسش داشتم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم از همین ترسیدم باهاش دوست شدم😂چون منم دوسش داشتم

اون همه براش حرف زدم آنلاین شده فقط گفته سلام چطوری بعدم گفته سرکار بودم نبودم استیکر خنده گذاشته به حرفام توجه نکرده اصلن جواب حرفامو نداده

اون همه براش حرف زدم آنلاین شده فقط گفته سلام چطوری بعدم گفته سرکار بودم نبودم استیکر خنده گذاشته به ...

تو چی گفتی بهش اول ؟ 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

[QUOTE=400634590]تو چی گفتی بهش اول ؟ [/QUOTحرفای تو رو زدم بهش گفتم منو دوست داشته باشی تا قبل عید بزور هم شده با خانوادت دعوا هم کنی میای اینجا بعد گفتم یا شمارتو بده منو نپیچون یا بیا اینجا وگرنه میرم دیلیت میزنم 

[QUOTE=400634590]تو چی گفتی بهش اول ؟ [/QUOTحرفای تو رو زدم بهش گفتم منو دوست داشته باشی تا قبل عید ...

اون هیچی نگفت؟ 

نه

تو دوسش داری؟  یا فقط بهش دلبسته شدی؟ 

شاید حست وابستگی هست فقط

دلبسته همون وابسته؟

آره

دوسش دارم عکساشو هر روز میبینم اونم عکسای منو میبینه

خب عزیزم پسرا مثل ما نیستن اونا کیف میکنن به دختر نگاه کنن صرفا بخاطر عاشقی نیس... قربونت برم تو قلبت پاکه داری با قلب خودت به همچی نگاه میکنی ولی اون داره سو استفاده میکنه. نمیتونه بیاد؟ خب حداقل سعی میکرد از پشت گوشی دلداریت بده و تو رو قانع کنه که اشتباه میکنی. 

دورت بگردم ولش کن یکی میاد که اندازه جونش دوست داشته باشه اون موقع میگی خوب شد ولش کردم