nirvana_jean مدیر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 680 عنوان همسایه بالاییمون مثل اسبه | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست راه میره تا کوچه میره صداش فقط بلده داد بزنه اهنگ میزاره بلند ده بار گفتیم گوش نداده دیروز | 14:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 وای برخورد کنید دیوونه نمیشییی دیوونه شدم بخدا.میخوام برم دکتر اعصاب. هرجا بری همینه .ما چون بچه نداریم خیلی حساسیم رو سروصدا سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2832 من بدبختم خون خونمو میخوره روم نمیشه برم بگم😭 دوراز جونت،رو شدن نداره که اگه مجتمع هستین به مدیر بگو اگه نه خودت برو بهشون بگو یکیتون یهدقیقه بیاد پایین پیش من بشینه ببینین من صبح تاشب چی میکشم از دست شماها 💞خدایاشکرت💞
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 دوراز جونت،رو شدن نداره که اگه مجتمع هستین به مدیر بگو اگه نه خودت برو بهشون بگو یکیتون یهدقیقه بیاد ... مدیرو که بیخیال فقط بلده پول آب و برق و شارژ بگیره.چیکارکنم .بخدا شوهرمم دیونه شده.باید امشب شوهرمو بفرستم بره بگه سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2832 مدیرو که بیخیال فقط بلده پول آب و برق و شارژ بگیره.چیکارکنم .بخدا شوهرمم دیونه شده.باید امشب شوهرمو ... فکر کردم تنها زندگی میکنی خب حتماشوهرتو بفرست بره بهشون بگه بالاخره از آقایون بیشتر حساب میبرن 💞خدایاشکرت💞
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 کاش یه شهرک هایی رو دولت اختصاص میداد به کسایی که هیچی از آپارتمان نشینی نمیدونن .اونجا حسابی باهمدیگر لذت ببرن از اون حجم از بی فرهنگی سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 فکر کردم تنها زندگی میکنی خب حتماشوهرتو بفرست بره بهشون بگه بالاخره از آقایون بیشتر حساب میبرن نه متاهلم اما تا شب تنهام و بیکار و ساکت سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2832 نه متاهلم اما تا شب تنهام و بیکار و ساکت عزیزم والا خوب تاحالا تحمل کردی ولی امشب حتما شوهرتو بفرست برهبهشون تذکر بده 💞خدایاشکرت💞
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 عزیزم والا خوب تاحالا تحمل کردی ولی امشب حتما شوهرتو بفرست برهبهشون تذکر بده 😭😭😭😭😭 سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 2832 😭😭😭😭😭 گریه نداره دختر میدونم سخته ولیهمین امشب بگو بره بهشون تذکرجدی بده من که یکساعتم نمیتونم تحمل کنم سروصدارو 💞خدایاشکرت💞
غریب،تنها عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 151 گریه نداره دختر میدونم سخته ولیهمین امشب بگو بره بهشون تذکرجدی بده من که یکساعتم نمیتونم تحمل کنم سر ... باشه 😭 سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️