2777
2789
وای برخورد کنید دیوونه نمیشییی

دیوونه شدم بخدا.میخوام برم دکتر اعصاب. هرجا بری همینه .ما چون بچه نداریم خیلی حساسیم رو سروصدا

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

من بدبختم خون خونمو میخوره روم نمیشه برم بگم😭

دوراز جونت،رو شدن نداره که اگه 

مجتمع هستین به مدیر بگو اگه نه 

خودت برو بهشون بگو یکیتون یه

دقیقه بیاد پایین پیش من بشینه 

ببینین من صبح تاشب چی میکشم 

از دست شماها 

💞خدایاشکرت💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوراز جونت،رو شدن نداره که اگه مجتمع هستین به مدیر بگو اگه نه خودت برو بهشون بگو یکیتون یهدقیقه بیاد ...

مدیرو که بیخیال فقط بلده پول آب و برق و شارژ بگیره.چیکارکنم .بخدا شوهرمم دیونه شده.باید امشب شوهرمو بفرستم بره بگه

سلام اگه دوست داشتی یه صلوات برای حل مشکلم مهمونم کن.اميدوارم حاجت روا بشی دوست عزیز 🙏🤲❤️

مدیرو که بیخیال فقط بلده پول آب و برق و شارژ بگیره.چیکارکنم .بخدا شوهرمم دیونه شده.باید امشب شوهرمو ...

فکر کردم تنها زندگی میکنی خب حتما

شوهرتو بفرست بره بهشون بگه بالاخره از آقایون بیشتر حساب میبرن

💞خدایاشکرت💞

کاش یه شهرک هایی رو دولت اختصاص میداد به  کسایی که هیچی از آپارتمان نشینی نمیدونن .اونجا حسابی باهمدیگر لذت ببرن از اون حجم از بی فرهنگی

فکر کردم تنها زندگی میکنی خب حتماشوهرتو بفرست بره بهشون بگه بالاخره از آقایون بیشتر حساب میبرن

نه متاهلم اما تا شب تنهام و بیکار و ساکت

گریه نداره دختر میدونم سخته ولیهمین امشب بگو بره بهشون تذکرجدی بده من که یکساعتم نمیتونم تحمل کنم سر ...

باشه 😭