2777
2789
حرف مادرم بی دلیل که نیسچرا زود قضاوت میکنی؟حتما ی چیزیش هست ک همچین حرفی زدهنخواستم این بحثو تو تاپ ...

من کجا قضاوت کردم ؟ براساس حرفاتون کامنت دادم 🫤 

کجای شرع یا قانون اساسی نوشته که حتما پسر باید بره خواستگاری ؟

بعدهم شما عنوان تاپیکت رو ببین یکجوری نوشتی که انگار دختره وخانوادش قتل کردن که از پسری خوششون اومده بابا شما کجا زندگی میکنید ؟ ازدوره قاجار که نیومدین چرا افکارتون اینجوریه 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر من بیخودی و بی دلیل اون حرفو نزدنخواستم بدیای دختره رو بگم تو تاپیک

وصلت با غریبه تنها حسنی که داره اینه که عیب های طرف رو دیر متوجه میشی بر عکس آشنا که از اول همه چیز و میدونی

مادر من بیخودی و بی دلیل اون حرفو نزدنخواستم بدیای دختره رو بگم تو تاپیک

وصلت با غریبه تنها حسنی که داره اینه که عیب های طرف رو دیر متوجه میشی بر عکس آشنا که از اول همه چیز و میدونی

اصلا و ابدا پیشنهاد دادن ب پسر و نمیپسندمچون ارزش دختر میاد پاییناین قانونه ک پسر اول باید بیاد جلو

بگرد ببین در پسرای اطراف که میشناسی چند تاشون اهل سیگار و قلیون نیستن!  چند تاشون اخلاق دارن اهل کار ان؟

من کجا قضاوت کردم ؟ براساس حرفاتون کامنت دادم 🫤 کجای شرع یا قانون اساسی نوشته که حتما پسر باید بره ...

خودت الان گارد گرفتی من کاملا حرفام عادی و نرمال بود

مشخصه خودت مشکل داری!!!!!

من نگفتم قتل کردن

فقط برام عجیب بود ک ارزش دخترو میارن پایین

چیزی ب ذهنم نمیرسه

وصلت با غریبه تنها حسنی که داره اینه که عیب های طرف رو دیر متوجه میشی بر عکس آشنا که از اول همه چیز ...

درسته

ولی ما عیبای دختره رو ک میدونیم

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بگرد ببین در پسرای اطراف که میشناسی چند تاشون اهل سیگار و قلیون نیستن! چند تاشون اخلاق دارن اهل کار ...

همشون همینن

بنظر من پسر پاک وجود نداره

چیزی ب ذهنم نمیرسه

عزیزمممممادر من بیخودی اون حرفو نزده راجب دخترهنخواستم بحثشو بگم تو تاپیک

خب گلم باید دلیلش میگفتی  چون گفتی مادرت نمیخواد  بایدیجوری میگفتی ک کاربرا بدونن ی طرفه نرن ب قاضی 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

خب گلم باید دلیلش میگفتی چون گفتی مادرت نمیخواد بایدیجوری میگفتی ک کاربرا بدونن ی طرفه نرن ب قاضی

فکرنمیکردم اینطوری قضاوت کنن

نخواستم عیب دختره رو بگم تو تاپیک

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خودت الان گارد گرفتی من کاملا حرفام عادی و نرمال بودمشخصه خودت مشکل داری!!!!!من نگفتم قتل کردنفقط بر ...

تو کدوم کامنت من توهین وگارد بود 😐 

تو داری میگی چون دختره وخانوادش پیشنهاد دادن پس ارزششون اومده پایین 

ارزش یک دختربا این چیزا پایین نمیاد 

تا الان توهین نکردم ولی الان میگم خیلی خانواده داغون و چیپ باافکارعهد بوقی هستین  خانواده دختره بدبخت فکرکرده آدمین و پسرتون هم درست وحسابیه خواسته باخانواده شما وصلت کنه ولی افکارتون  مال عهد اردشیر دراز دسته  

الان شما وخانوادت خیلی بی ارزشترین که دختر رو براین اساس قضاوت میکنید دیگم ریپ نزن نمیتونم با یک جهان سومی با ذهن عهدعتیق حرف بزنم کسر شأنه برام

تو کدوم کامنت من توهین وگارد بود 😐 تو داری میگی چون دختره وخانوادش پیشنهاد دادن پس ارزششون اومده پا ...

برو بابا

مشخصه ی بچه ۱۳ ۱۴ ساله پشت اکانت نشسته داره واسم زر میزنه

برو این چرت و پرتاتو برا خودت نگه دار

چیزی ب ذهنم نمیرسه

تو کدوم کامنت من توهین وگارد بود 😐 تو داری میگی چون دختره وخانوادش پیشنهاد دادن پس ارزششون اومده پا ...

حتما تو ک ادعای روشنفکری داری از هرکسی خوشت میاد میری جلو؟ کاملا مشخصه

ارزش توام همینه

چیزی ب ذهنم نمیرسه