2777
2789
ای بابا دختر عین گل چرا احترام ارزش دخترشونو کم میکنن

بخدا منم همینو میگم

بیچاره دختره

مادره نه فقط ب برادرم ب همه گیر داده بود الان فقط داداشم موند

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كار اونا كه ابدا درست نيست عمه هم خورده شيشه داره ميتونست نگه كي اين خرفو زده پيشنهاد از طرف خودش با ...

عزیزم اروم باش مادرم ک جلوشون نگفت این حرفو

مگه میشه جلو اونا بگه

خانوادگی حرف میزدیم ک اینو گفت

چیزی ب ذهنم نمیرسه

خب چی شده حالا که مامانت اینجوری میگه ؟ 

حالا اگه خود مامانت می‌رفت خواستگاری ودختره کلی خرج براش می‌تراشید وناز میکرد خوب بود؟ 

دختره مگه زشته یا عیب وایرادی داره؟ حتی اگه زشت هم باشه بازم واکنشتون نباید جوری باشه که انگار دارین ..کلاس میذارین واسش 

افکارجهان سومی رو بریزید دور 

همین اتفاق برای دختر خالم افتاد خودش خیلی شوهری بود مامانشم میخواست از سرش بازش کنه تو 18 ، 19 سالگی دادنش شوهر انقد بی ارزشش کردن و خودشم خودشو کوچیک کرده بود جلو اونا که آخرش با بد رفتاری طلاقش دادن

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اگ دختر خوبیه چ اشکالی داره حالا چون مامانتزن عموت این حرفو زد گفته نمیخوامش

متاسفانه چون زن عموت دنبال برادرته خدش پا پیش گذاشت یکم ارزش خدشو آورده پایین اگ اینو نمیگف مادرت هم این حرف رو نمیزد 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

وقتی پدر مادر برای بچشون ارزش و احترام و شخصیت قائل نشند قطعا بقیه هم با اون بچها رفتار درستی نخواهن ...

چقد راست گفتی

من دلم برا دخترعموم میسوزه ک خانوادش هی ارزششو میارن پایین

چیزی ب ذهنم نمیرسه