2777
2789

مستقل باش،  وظایف خودت رو انجام بده،  مشکلات ات رو خودت حل کن.  از خانواده ها مثلا کمک نگیرید.  پول نگیرید.  وقتی از کسی هر کمکی بگیرید باید باب میلشون رفتار کنید.  و این شایذ با میل شما فرق داشته باشه.  

زیاد پلاس نباش اونجا از زندگی خصوصی و شخصیت نگو‌از خانوادت نگو

اخهمثلن زندایی خودم ۸ ساله ازدواج با داییم ازدواج کرده دبیره هر روززز خونه بابابزرگمه دست ب سیاه و سفیوم نمیزنه مامانبزرگم بیشتر از دختراش دوسش داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من اخلاقم طوریه ک خیلی زود با همه صمیمی میشم هر چی میخام جلوی خودمو بگیرم باز وا میدم

عزیزم اینجوری ضربه میخوری ازشون 

دوست داری خودت باش بعد ی مدت اخلاقشون میاد دستت و ب حرف من می‌رسی 

ت دنیایی خوب باشی باز نمیبینن فک می‌کنن پسرشون خوبه اگ ی بدی از پسرشون ببینن می‌گن کار تو 

واسه همین میگم بی حس باش 

خیلی تلاش نکن بهت بگن عروس خوبه 

الان دارم میخونم زیاد مشکلی پیش نیومده فعلن

شما الان باید تو جمع دوستات گرد ش و تفریح باشی ولی شده دوری دوستی احترام و ادب یکیم باید تو جمع خانواده اونا قرار بگیری ببینی اونا چجوری هستن اول برخوردشون رفتارشون پوششون مهمونیاشون ببین تا بفهمی چطور خانواده ای هستن 

طبق چیزایی که اینجا شنیدی 

جبهه نگیر...

هر شخص یه شخصیتی داره

شما درست رفتار کن 

حساس نشو رو کارها و رفتارش 

اونم یک آدم

ازش تو ذهنت غول نساز 

میانه رفتار کن که اگر موردی پیش اومد پشیمون نشی 

باید پیش بری تا آدمها رو بهتر بشناسی

مادرشوهر خوب و متین و منطقی هم زیاد داریم 

نمیشه گفت همه بد هستن 

عادی رفتار کن

.

.

.

من خودم بدترینش نصیبم شده

شما الان باید تو جمع دوستات گرد ش و تفریح باشی ولی شده دوری دوستی احترام و ادب یکیم باید تو جمع خانو ...

بنظرم ازدواج منافاتی با این مسائل نداره چه ربطی داره عزیزم مگه هرکی ازدواج کنه قراره کلن منزوی بشه

طبق چیزایی که اینجا شنیدی جبهه نگیر...هر شخص یه شخصیتی دارهشما درست رفتار کن حساس نشو رو کارها و رفت ...

اره خیلی زن خوبیه ولی سر حجابم مشکل داره کلن افکارمون متفاوته

اره خیلی زن خوبیه ولی سر حجابم مشکل داره کلن افکارمون متفاوته

خب عزیزم آدم باید با همفکر خودش ازدواج کنه که مشکلی پیش نیاد 

حالا که شما پذیرفتی عروس این خانواده بشی

پس لطفاً طوری رفتار نکن ناراحتی پیش بیاد

اونها الان دیگه مثل خانواده شما هستن