2777
2789

همش میگه ببین فلانی پولداره بچه اش رو نوشته دولتی اما شماها مستاجرین هی پول میریزین تو غیرانتفاعیا هر دفعه ابنو میکوبه تو سر من 😔هی میخوام جوابش رو بدم نمیتونم 

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو هر کسی اولویت زندگیش یه چیزه 

اولویت من بچمه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بگو پول خودمه اختیارشو دارم 

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

خب راست میگهاگه مستاجری چرا گذاشتی غیرانتفاعیمدرسه ها کلا همشون داغونن. اگه تیزهوشان و شاهد و نمونه ...

منطقه ای که ما هستیم دولتیش واقعا افتضاحه سال پیش یه پسر ششمی به یه پایه اول تعرض کرده بود آخه من چجوری بچمو بذارم تو اون خراب شده

بگو پدرش کارمیکنه شهریه شو میده تموم شد و رفت به اون بچه چ ربطی داره شما مستاجرین اخه

کاش میتونستم اینارو بهش بگم حیف 

منطقه ای که ما هستیم دولتیش واقعا افتضاحه سال پیش یه پسر ششمی به یه پایه اول تعرض کرده بود آخه من چج ...

خب همون تعرض توی غیرانتفاعی هم میشه. برای همین میگم همه مدرسه ها همینن.

یه مدرک دیپلمه که بخاطر سر کار رفتن باید داشته باشتش.

دیگه مهم نیست کجا باشه. بعد اون پسر کلاس ششمی هم قطعا دیگه از اون مدرسه رفته. یه ترم بذار دولتی اگه دیدی گفت اذیتش میکنن دوباره برش گردون غیرانتفاعی.

با یه دولتی دیگه که فاصله اش دورتره ببر

بابا هی خودمو میزنم به اون راه باز تکرار میکنه انگار از اون پول میگیریم

منم پسرمو گذاشتم غیر انتفاعی اصلا محل نمیدم هرکی گفت خودمو میزنم به اون راه میگم شوهرم گفته به خاطزر فرهنگ و ادبشه که بردم چون مدارس دولتی ما افغانی هم درس میخونه

خب همون تعرض توی غیرانتفاعی هم میشه. برای همین میگم همه مدرسه ها همینن.یه مدرک دیپلمه که بخاطر سر کا ...

اصلا غیر انتفاعی قابل مقایسه با دولتی نیست الان تو مدرسه پسر من تو توالت و همه جای مدرسه دوربین گذاشتن... مشکلی پیش بیاد زود به ما اطلاع میدن ....تعدادشون خیلی کمتر از دولتیه ...پسر من خیلی بچه ی آروم و مودب وخیلی خیلی باهوشه واقعا حیفم میاد بره دولتی بعدشم ما از الان به فکر رتبه ی خوب تو کنکوریم نه مدرک دیپلم