2777
2789
عنوان

عکس بافیلتر بزارم که ققط چشم هام رو رنگی کرده قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظزت گونه هام ژل بزنم و چونمو ؟

نه عزبزم به نظرم من که نیازی نیست صورتت نسبتا پره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوشگلی فقط فیلر اینا نزن تا همینا خیلی کافی و اوکیه

فقط لبمو زدم 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ژل با کیفیت بزن

لبات خوش فرم نشده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
نه عزبزم به نظرم من که نیازی نیست صورتت نسبتا پره

مرسی عزیزم از نظزت🥰😍

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

ژل با کیفیت بزنلبات خوش فرم نشده

لبام داخلش بخیه داشت و سفت شده بود و سوزن دکتر نمیچرخید برای همینه

مرسی عزیزم نقاط ضعف و قوت صورتم چیه

کلا چهرت قشنگه و نقاط ضعف نداره از نظر من 

ولی لباتو ژل زدی یکمم خیلییی کم زیادی هست بنظرم 

اون چهرتو از حالت نچرالی خارج کرده 

ولی در کل قشنگی 

بهتم میخوره وکیل باشی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔