2777
2789
عنوان

ترشی لبو میخوام درست کنم

4950 بازدید | 46 پست

لبو رو پختم روش سرکه بریزم همین؟ 

بعد تا جقدر موندگاری داره؟

سریع باید بخوریم یا مثلا یکی دو ماه میمونه؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

مامان من لبو رو میپزه با کلم پیچ بنفش تو خردکن ریز میکنه بعدم سرکه و نمک و شکر یا نبات و سیاهدونه میریزه...عالی میشه

من یکم آب جوشیده سرد شده میریزم چون زیاد سرکه ای دوس ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد ترشی خرمالو این خنده دار ترین ترشی عمرم بود شنیدم

الان تایپکی دیدم ازمرباگوجه مربابادمجان میگفت

ترشی لبومن شنیدم خوشمزه هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعد ترشی خرمالو این خنده دار ترین ترشی عمرم بود شنیدم

با همه چی ترشی میگیرن بعضیا با گردو نارس با گوجه سبز چاغاله بادوم و چاغاله زردالو .. با گوجه ی کال و نرسیده با شلغم و لبو ... با هممممه چی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من تا یکسال هم دیدم میمونه

ولی خیلی دیگه ترش میشه

با کاتر های شکل دار  لبو را برش بزن ، مثل قلب و گل 

خیلی برای پذیرایی و روی سالاد شیکه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

نگوووووبا همه عشقم به بادمجون، حالم بد شد

کاربربامبوکوچک تایپک زده بودمنم ازتصورش حالم بدشد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اهوانه جان

قبولیه تو بمنم انگیزه داد هااااا

بعدش رفتی یونی جدید

بیا از قشنگیای رزیدنتی بگو تشویق شم

خیلی خیلی برات ارزوهای خوب میکنم

بعدشم غصه دوری از شوهرت رو نخور

میاد پیشت یا تو میری

بعدشم ترم ها کوتاهه

همش باید بشینی درس بخونی خصوصا رادیو

عملی کم داره

میتونین با هم وقت بگذرونین