2777
2789
عنوان

ترشی لبو میخوام درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5000 بازدید | 46 پست
ای وای من نخوندم از یه جایی به بعد🥲بیخیالشونمن انقدر دلم میخواست تو این روزها بتونم اینجا دردل کنم

سخته واقعا بیخیال شدنشون

خیلی ادم باید ... باشه که توی یه سایت الکی هم برای بقیه ارامش نذاره🤦🏻‍♀️

دو کلمه حرف میزنی تا سالها باید به خانما جواب پس بدی

🤢💘

سخته واقعا بیخیال شدنشونخیلی ادم باید ... باشه که توی یه سایت الکی هم برای بقیه ارامش نذاره🤦🏻‍♀️دو ...

الان رفتم خوندم دیدم یه جا نوشته فامیلی من رو گفته

درحالی که اصلا نگفته و اون اطلاعاتی که داد همش غلط بود😂

حتی یه جا شک کردم رفتم از شوهرم پرسیدم ببین مطب پدر مادرش کجاست

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان رفتم خوندم دیدم یه جا نوشته فامیلی من رو گفتهدرحالی که اصلا نگفته و اون اطلاعاتی که داد همش غلط ...

خب دیگه چرت گفته و  خواسته یه دستی بزنه 

معمولا شهرای کوچیک یه خیابون دارن که نود درصد مغازه ها و پاساژا و  مطب ها اونجاست.. اونم گفته بزار یه چی بگم و یه حدسی بزنم و ادای آگاه ها رو در آورده 

دلمون برات تنگ شده دختر مهربون و خوش قلب♥️

ای وای من نخوندم از یه جایی به بعد🥲بیخیالشونمن انقدر دلم میخواست تو این روزها بتونم اینجا دردل کنم

عزیزم نبودنت منو هم نگران کرد٬ همینکه پیام گذاشتی فهمیدم خوبی خیالم راحت شد❤️

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
الان رفتم خوندم دیدم یه جا نوشته فامیلی من رو گفتهدرحالی که اصلا نگفته و اون اطلاعاتی که داد همش غلط ...

نمیدونم بهشون جایزه میدن پول میدن چی میدن که انقد عشق افشای اطلاعات دارن😂

همش دوست دارن بگن ما میدونیم تو کی هستی و ازین حرفا

کاشکی بگن چی جایزه میگیرن ما هم بگردیم اشنا پیدا کنیم جایزه بگیریم

اه😂

عزیزم شما چرا کم پیدایی من گاهی میام سایت تاپیکا شمارو معمولا دنبال میکنم خیلی وقت تاپیک نزدی

میشه برامامان شدنم دعاکنید ۱۰ساله چشم انتظاریم❣️🙏❣️

سلام.

یه چیزی رو دلم نیومد نگم بهتون.

فعالیت شما، اینجا، حتی اگر دروغگو هم باشید که نیستید، ضربه ای به کسی نمیزنه. ولی اینجا پر از ادماییه که هرچقدر جرات ابراز خودشون رو و نظر دادن رو، توی فضای واقعی ندارن، خودشون رو اینجا خالی کنند. آدمهایی که توهم دروغگویی و توطئه دارن. بنظرم شما از این فضا استفاده خودتون رو بکنید و بذارید هرکسی اذیته، خودش مشکلش رو حل کنه. نیازی نیست شما کنار بکشید فقط بخاطر مزخرف گفتن یه عده دیگه.

خب دیگه چرت گفته و خواسته یه دستی بزنه معمولا شهرای کوچیک یه خیابون دارن که نود درصد مغازه ها و پاس ...

قربونتون بشم عزیزم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

عزیزم نبودنت منو هم نگران کرد٬ همینکه پیام گذاشتی فهمیدم خوبی خیالم راحت شد❤️

❤️❤️❤️

سلام.یه چیزی رو دلم نیومد نگم بهتون.فعالیت شما، اینجا، حتی اگر دروغگو هم باشید که نیستید، ضربه ای به ...

مرسی عزیزم

وااای خانم دکتر کااش باز تاپیک بزنید 

بیخیال اونایی که چرت و پرت میگن خودتونم میدونید الکی گفته شما برای کسایی که دوستون دارن و دنبالتون میکنن صحبت کنید

من هرچند وقت میام صفحتون نگاه میکنم ولی میبینم خبری نیست🥲🤍بیاید باهامون صحبت کنید

وااای خانم دکتر کااش باز تاپیک بزنید بیخیال اونایی که چرت و پرت میگن خودتونم میدونید الکی گفته شما ب ...

قربونت برم

خیلی سخته برام دیگه احساس میکنم کلی ادم نشستن اتو بگیرن ازم

قربونت برمخیلی سخته برام دیگه احساس میکنم کلی ادم نشستن اتو بگیرن ازم

😘😘

نه شما با کسایی که پیگیرتونن حرف بزنید و بخاطر اونا

چون سخته دیگه نیستید

عادت کردیم ازتون خبر داشته باشیم