چرا توی ذهن بچه هاتون میکنید کسی که پزشکی میخونه موفقه کسی که هنر خونده خوب نیست؟
چند وقت پیش رفته بودم وسیله بخرم داشتم به فروشنده میگفتم ن این وسیله رو نمیخوام استادمون سخت گیره ی خانومی گفت مگه چی میخونی که انقد واست مهمه اسم رشته رو که گفتم گفت اووو فکر کردم پزشکی میخونی که انقدر حساسی این رشته هارو بچه ۱۰ ساله هم میخونه
هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون رقابت برای این رشته ها بالاست و بچه های خیلی قوی میتونن قبول شن میگن اینا خیلی با سوادن و درس خونن ولی دیدگاه اشتباهیه چون همه که دوست ندارن پزشک بشن کلی ادم زحمت کش و درسخون میشناسم که رشته هایی که علاقه داشتن رفتن نه حتما پزشکی اگر همه بخوان سوق داده بشن سمت پزشکی آینده میشه پر از پزشک های افسرده بدون وجدان کاری