2777
2789

سلام 

اکثر آدم ها همچین عقیده ای دارن 

چرا آخههههه

چرا توی ذهن بچه هاتون میکنید کسی که پزشکی میخونه موفقه کسی که هنر خونده خوب نیست؟

چند وقت پیش رفته بودم وسیله بخرم داشتم به فروشنده میگفتم ن این وسیله رو نمیخوام استادمون سخت گیره ی خانومی گفت مگه چی میخونی که انقد واست مهمه اسم رشته رو که گفتم گفت اووو فکر کردم پزشکی میخونی که انقدر حساسی این رشته هارو بچه ۱۰ ساله هم میخونه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران درکشون از درس خوندن و کار کردن همینه متأسفانه جز عده قلیل

تو ایران مادر پدرت فکر میکنن

فقط شغل پزشکی و بس 

پزشک نباشی بدبختی

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

تو هیچی نگفتی

بهش گفتم یاد بگیر توی چیزی که به شما مربوط نیست و علایق شما نیست دخالت نکنی

وقتی انقدر بیشعوری که نمیفهمی آدم باید بره دنبال علاقه خودش چی بهت بگم؟هر چی هم بگم نمیفهمی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بهش گفتم یاد بگیر توی چیزی که به شما مربوط نیست و علایق شما نیست دخالت نکنیوقتی انقدر بیشعوری که نمی ...

عالی جوابشو دادی مغزش پوسیده بود من خیلی آدم های موفق و زرنگ و درسخون میشناسم که رفتن دنبال علاقشون مثل هنر مطمئنم خودش دیپلم هم نداره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

عالی جوابشو دادی مغزش پوسیده بود من خیلی آدم های موفق و زرنگ و درسخون میشناسم که رفتن دنبال علاقشون ...

منم درسم خوب بود ولی فقط به هنر علاقه داشتم 

کاش این تفکرات از ذهن مردم پاک میشد

چون رقابت برای این رشته ها بالاست و بچه های خیلی قوی میتونن قبول شن میگن اینا خیلی با سوادن و درس خونن ولی دیدگاه اشتباهیه چون همه که دوست ندارن پزشک بشن کلی ادم زحمت کش و درسخون میشناسم که رشته هایی که علاقه داشتن رفتن نه حتما پزشکی اگر همه بخوان سوق داده بشن سمت پزشکی آینده میشه پر از پزشک های افسرده بدون وجدان کاری

من گوه خوردم که رفتم تجربی 

کاش رشته ی هنرروانتخاب میکردم

دردانشگاه رشته ی میکاپ رو میخوندم میکاپ ارتیست خفنی میشدم

فکرکنم داشته باشه چنین رشته هایی رو دانشکاه هنر