2777
2789
عنوان

چرا میگن خواهر شوهرها

300 بازدید | 25 پست

دخالت می‌کنن و زندگیمون خراب میکنن ولا باید اون خواهر شوهر احمق باشه زندگی برادرش و بهم بزنه یا اون برادر معذرت می‌خوام خر باشه گوش میده  من خودم خواهر شوهرم اگر زن داداشم وبرادرم بحث کنن بفهمم چون زنگ داداشم بهم میگه زنگ میزنم داداشم بهش حرف میزنم  چرا ایجور کردی باید گل شیرینی بگیری بری معذرت خواهی اگرم دستشون خالی باشه خدا شاهده خودم میزنم  کارتش میگم گل شیرینی بخربرو معذرت خواهی قدر زناتونو بدونین تو این شرایط پا به پاپتون دارن میان یا مادرمم همینطوره الان خودم خواهر شوهر دارم یه بار تو عقد دخالت کرد همسرم جوابشو داده من نبودم اونحا بعداً گفتن الان دوساله عروسی کردم هیچ دخالتی ندارند مادرشوهر منم اونم دخالت نمیکنه چون پسرش نمیزاره

من خواهر بزرگم خیلی تو زندگی داداشم دخالت کرد

خیلی بد میکردا

من بهش چیزی میگفتم

چنان داد و هواری راه می نداخت

آخرم عروسمون بچه بازی در آورد

من سنگ رو یخ شدم

کاش سکوت میکردم پشتش در نمیومدم

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر بزرگم خیلی تو زندگی داداشم دخالت کردخیلی بد میکردامن بهش چیزی میگفتمچنان داد و هواری راه می ...

ولا من پشت عروسامون درمیان چون واقعا دوست ندارم زندگی زن داداشام خراب شده یا بچه هاشون دوست دارم همیشه خوش باشن

اتفاقاً خواعرشوعرمنم همینارو میگه من شمارو دوست دارم همیشه به شوهرت میگم با زنت خوب باش دوسش داشته باش 

ولی چیزی که من دیدم خواهرش تمام رفیقاشو ریخته بود تو زندگی من تا شوهرم باهاشون لاس بزنه به بهانه درددل 

شوهر هول منم که از خداش بود 

بعدم به من می‌گفت آدم باید روشنفکر باشه بزاره شوهرش با زنای دیگه حرف بزنه درحالی که خودش زنگ زده بود به منشی شوهرش ریده بود تا با شوهرش سرکار لاس نزنه 

اتفاقاً خواعرشوعرمنم همینارو میگه من شمارو دوست دارم همیشه به شوهرت میگم با زنت خوب باش دوسش داشته ب ...

چقدر بدجنس اتفاقا آدما هایی که از در دوستی وارد میشن خیلی خطرناک تر از اونایی هستن که توی روی طرف باهاش بد هستن و نشون میدن

گلم همه مث شما خوب نیستن ک 

والا خدمم همین فکرو داشتم قبلا، تا نامزد نکردم نفهمیدم چ موجوداتی ان  

خدشون کرم دارن اکثرا، مادر نامزدم خیلی زن خوبیه ولی خواهرش  تاحالا باهاش برخوردی نداشتم حتی از نزدیک ندیدمش شهره دوره خدش تک زنگ زده کلی بد و بیراه بهم گفته بعد آخر هم گفته میخوام کارتون بهم بزنم آخر سر هم رفته کلی دروغ از من ب نامزدم گفته ک نامزدت بهم فوش داده در صورتی ک اینطوری نبوده هنوز ک هنوزه گیجم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

امضات 😂👏

😅😕

انقدر سرش بد و بیراه شنیدم

میگن روانیی

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐