2777
2789
عنوان

دخترم منو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 45 پست
عزیزم من یه خواهر دارم چهار سال ازم بزرگتره اصلا باهاش راحت نیستم یکی دارم هشت سال بزرگتره باهاش خیل ...

من کلا خواهر ندارم😂🥲همیشه حسرت خواهر رو میخورم

شایدم دلیل ش اینه چون رابطه مامانم با خواهراش خیلی خوبه‌

ولی من اگ مامانمم نباشه دیگه هیچ کسو ندارم که واقعی غمخوارم باشه کلا خواهر خیلی خوبه:)خدا حفظشون‌کنه برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15 ماهه

خواست خداست 

خیلی هم کوچیک نیست 

بچه سوم منم اینطوری اومد اونقدر گریه میکردم تا مرز سکته میرفتم الان دومی ۴ سالشه سومی ۲ خیلی شیرینن 

قطعا حکمتی در کاره

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من کلا خواهر ندارم😂🥲همیشه حسرت خواهر رو میخورمشایدم دلیل ش اینه چون رابطه مامانم با خواهراش خیلی خ ...

الهی

ان شاءالله دختردار بشی بشه همرازت

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

ببین من عید سقط کردم البته فکر کنم چهار هفته بودم شایدم کمتر پشیمون هم نیستم نه تشویقت می کنم نه مانع میشم 

واقعا شرایط خیلی مهم هست از من قلب تشکیل نشده بود و بعد فهمیدم حتی کیسه زرده هم تشکیل نشده و اما خب خیلی استرس داشت

کاریست که شده .چند سال دیگه دو تا بچه داری که از آب و گل درآمدن و از استرس های الان خبری نیست . همونقدی که این بچه رو دوست داری نسبت ب بچه ای که تو شکمت هست هم مسولی. جبران اشتباهت از بین بردن بچه بی گناه نیست بلکه چندبرابر کردن توانت برای ادامه زندگی و حیات بخشیدن ب بچه هاته

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
اصلا در توان خودم نمیبینمفقط آرزوی مرگ جنینم رو دارم

اشتباه میکنی حتما در توانت هست خودتو دست کم نگیر .قدیم مادرا ده تا بچه میاوردن همه هم شیری ب شیر . من پونزده ماهگی بخاطر بیماری مجبور شدم بچم رو از شیر بگیرم و نه حتی می‌تونستم بغلش بگیرم ارومش کنم . بدترین روزای زندگیم بود اما همون روزها هم گذشت و الان پسرم یادش نیست اما همیشه ب من میگه همه بچه ها آبجی یا داداش دارن من ندارم .انگار خنجر ب قلب من فرو می‌کنه کاش منم می‌تونستم باردار بشم تا بچم آنقدر تنهایی نکشه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

وقتی پسرم ۴سالش بود ناخواسته باردار شدم مدام گریه میکردم چون دختر دوست داشتم گفتم پسرم بزرگتر شد برای دومی برم زیر نظر متخصص خلاصه بهم گفتن دختره ولی مشکل داره شب و روزم یکی شده بود توبه کردم گفتم خدایا این هدیه رو خودت دادی با تمام وجودم قبول میکنم جنسیتش هم هر چی خودت صلاح میدونی فقط سالم باشه تا موقعی که زایمان کردم خدا یه دختر سالم و بسیار زیبا بهم داد فقط میگممممم کاش زودتر خدا اینو بهم میداد کلا زندگیمون دگرگون شد مطمئنم با اومدن کوچولوی شما زندگیتون خیلی قشنگ تر میشه فاصله سنی شون خیلی خوبه باهم بزرگ میشن ولی برای بچه های من فاصلشون زیاده

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
وقتی پسرم ۴سالش بود ناخواسته باردار شدم مدام گریه میکردم چون دختر دوست داشتم گفتم پسرم بزرگتر شد برا ...

اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام

دلم واسه دخترم میسوزه هنوز شیرمو میخوره

حتما اگه بچه ی بعدی دنیا بیاد ناراحت میشه 

یعنی اگه تو سونو بگن بچت مشکل داره فورا میرم سقطش میکنم

اصلا نمیتونم باهاش کنار بیامدلم واسه دخترم میسوزه هنوز شیرمو میخورهحتما اگه بچه ی بعدی دنیا بیاد نار ...

حالتو درک میکنم گلم ولی باور کن بعدا خدا رو شکر میکنی بخاطر وجودش و این لطفو در حق دخترت میکنی که داره صاحب خواهر یا برادر میشه هر لحظه هم خدا رو شکر کن کار خدا بی حکمت نیست‌.....

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
خیلی زشته بخاطر بچه شیر به شیر آوردن به مادرت توهین میکنی عزیزم

چی چرت میگی بچه شیر ب شیر آوردن چیه مادرم برا ما آسایش نزاشته بدترین حرفارو بتر من کرده بیماری اعصاب روان دچار کرده از عقده و حسادتش نزاشت با اونی که میخوام ازدواج کنم اول ببین جی کشیدم بعد اون زنو برا من مقدس کن

چی چرت میگی بچه شیر ب شیر آوردن چیه مادرم برا ما آسایش نزاشته بدترین حرفارو بتر من کرده بیماری اعصاب ...

ببخشی عزیزم آروم باش😔🫂🥺❤️‍🩹

مادر منم با ندانم کاری بدبختم کرد🫂

میفهمم گلم 

خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده

ولی من فک کردم چون گفتی من وبا خواهر یا برادرم شیر به شیر آورده توهین کردی

من از سال ۸۵تا الان افسردگیای شدید میگیرم فقط به خاطر ندانم کاری مادرم بلد نبود چطور رفتار کنه نه اینکه بگم عمد کرد نه فقط ندانم کاری🥺

با دل شکسته ت لطفا برام دعا کن 

منم برا شما دعا میکنم با دل شکسته م🫂

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

عزیزم بدون سختی که نیست ولی حتما در توانت بوده که خدا بهت داده . خودش گفته بیشتر از توان و سعی کسی بهش مسئولیت نمیدیم 

ضعف و گریه و زاری رو بزار کنار و تصمیم بگیر که قوی باشی حتما از پسش برمیای ، خدارو داری همسرتم که کنارته

بچه تو شکمتم یکی مثل دخترت هیچ فرقی با همدیگه ندارن عزیزم ، طوری رفتار نکن که فردا روز خدای نکرده به خاطر حرفها و رفتار امروزت شرمنده دومی باشی

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .