2777
2789
عنوان

دخترم منو ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اینده اش خوبه یه همبازی داره من با خواهرم ۱۵سال تفاوت سنی داریم همیشه میگم خوشبحال کسایی ک با خو ...

منم مثل خودت بخاطر تفاوت سنی زیاد با خواهرام هیچوقت همو درک نکردیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

منم مثل خودت بخاطر تفاوت سنی زیاد با خواهرام هیچوقت همو درک نکردیم

من هیچ وقت کسیو نداشتم باهاش حرف بزنم درد دل کنم سرمو بزارم رو پاهاش گریه کنم ولی خواهر برادر با تفاوت سنی کم داشتم میتونستیم هم زبون هم باشیم

منم دخترم ۱۴ ماهش بود فهمیدم حامله ام.من مدتی حالم بد بود چون نفهمیدم بچه ی اولم چجور بزرگ شد لذت نبردم.ولی وقتی نمیشه سقط کنی دارم الان بهت میگم مثل من حسرت به دل نمون دخترتو بغل کن و از بزرگ شدنش لذت ببر 

دقیقا منم خیلی حسرت کسایی ک خواهر همسن دارن میخورم

عزیزم من یه خواهر دارم چهار سال ازم بزرگتره اصلا باهاش راحت نیستم یکی دارم هشت سال بزرگتره باهاش خیلی راحتم

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

عزیزم برا خاطر دلداری نمیگم

واقعی میگم

از نظر روان شناسی بهترین فاصله سنی بین بچه ها بین یک و نیم تا سه ساله

شما بهترین لطف رو ناخواسته به دخترتون کردین

برای بچه هیچی مفید تر از خواهر یا برادر هم سن و سال داشتن نیست

سختیش فقط برا شماست نه دخترتون

بعدم از یک و نیم سالگی دیگه تقریبا اون نیاز بدن کودک به شیر مادر خیلی کمتر از نوزادیشه

شما هیچ ظلمی در حق دخترتون نکردین

از این موقعیت الان شما برای مراقبت کردن از خودتون و نزدیکی بیشتر با دخترتون استفاده کنین

انشاالله قدم نی نی جدید خیر باشه

ماشین فقط سمند سورن

دختر کوچولوی استارتر 

می‌دونم که تو باید به خورده این وضعیت سخت رو تحمل کنی و مامانت شاید نتونه زیاد باهات وقت بگذرونه 

تازشم میدونی 

مامانت خیلی بیشتر از تو اذیت میشه خواهد شد 

اما نه ماه تحمل کن

بهت قول میدم یه داداش یا آبجی میاد کنارت که تو رو از تنهایی در میاره و تو از همون کوچولویی کلی باهاش رفیق میشی و براش مادری هم می‌کنی 

مگه میشه دختر بزرگ خونه برای خواهر برادرش مادری نکنه؟

بهت بابت این هدیه بزرگ خیلی تبریک میگم 

لطفاً زیاد گریه نکن تا مامانی انقد احساس گناه نکنه قربونت برم